Hvad er søgemaskineoptimering

maj 7, 2015 by andypandy

Godt indhold tilskynder folk til at linke til dine sider og viser Google dine sider er interessante og autoritativ. Dette fører til søgemaskine succes, fordi Google ønsker at vise interessante og autoritative sider i søgeresultaterne. Det er så simpelt!

Tjek vores SEO Forklaret i billeder side til en hurtig, enkel oversigt. Det er garanteret at hjælpe dig med at forstå Seo..
Hvordan kan Google rang sider?

Google fremmer myndighed sider til toppen af ​​sine placeringer, så det er dit job at oprette sider, der bliver myndighed sider. Dette indebærer at skrive indholdet mennesker finder nyttigt, fordi nyttigt indhold deles i blogs, twitter feeds etc., og over tid Google samler op på disse myndigheders signaler. Denne gode cirkel skaber stærke og bæredygtige Google placeringer.
Google placerer

Skriv fantastisk, nyttigt indhold, der bruger ord og sætninger, der anvendes af folk, der søger efter dine produkter og tjenester.
Gør det nemt for folk at dele og link til det.
Hold gøre det!
Søgemaskineoptimering eller SEO er den simple aktivitet sikre en hjemmeside kan findes i søgemaskinerne for ord og sætninger relevante for, hvad webstedet tilbyder. I mange henseender er det simpelthen kvalitetskontrol for hjemmesider. Når det er sagt, hvis der var nogen sinde en industri, der var lidt forstået af udenforstående er det SEO.
Spørg nogle SEO-virksomheder om SEO, og de vil forsøge at gøre dig blind med videnskab og forvirre dig til at tro det er en sort kunst. Sig til nogle virksomheder, hvad der er SEO og to timer senere vil du være klogere. Ikke så her på Red Evolution. Vi elsker at se pæren gå på, når vores kunder får det. Vi foretrækker vores kunder til ikke kun at vide, hvad vi gør for dem, men hvorfor!
Hvordan får jeg links?

Links er vigtige, men ikke at forveksle kvalitet med kvantitet og tænker ikke over links i isolation fra dit indhold. Det er afgørende at forstå, at det at have godt indhold massivt øger dine chancer for at sikre naturlige links fra kvalitet relevante sider. Disse links vil hjælpe dig mest.

I et enkelt sprog, hvis du har noget værd at linke til du måske sikre links værd at have. Store områder ikke linke til indhold dårlig kvalitet, hvorfor skulle de?
Linkbuilding.
SEO Resumé

Gør dit hjemmearbejde og forstå, hvad slags indhold dine potentielle kunder søger. Opret en stor arbejdsplads, skabe indhold folk har brug for, og gør det nemt for dem at dele den. Gør dette og du vil begynde at se din hjemmeside trafik stige.

Køb billig søgemaskineoptimering.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.