De rigtige billeder kan være adgangen til dit nye job

april 18, 2016 by Zabasmuz

Du kender helt sikkert godt ordsproget ”Et billed siger mere end 1000 ord” og det er jo i virkeligheden hvad det gør mere end nogensinde før. Efter at de forskellige sociale medier har taget verden med storm er et billede blevet til meget mere end bare et billed. Det er blevet en måde at kommunikere med andre mennekser på. Især de helt unge benytter sig ikke næsten ikke mere af ord eller tale. I stedet for sender de hinanden billeder via Snapchat som viser og fortæller hvad de laver lige nu eller hvad de tænker på.

Netop tendensen med at et billed viser meget mere end blot hvordan du ser ud glæder også når der skal søges nyt job. De forskellige arbejdesgiver rundt omkring kigger nemlig ikke kun på dine karakter fra skolen men i også på dine billeder på din profil på eksempelvis Facebook eller Google+. For en ting er hvad du skriver i ansøgning en anden ting er hvordan du i virkeligheden er som menneske og her kan billeder vise hvem du er som menneske.

Du skal derfor tage billeder meget alvorligt når du søger et nyt. Det gælder både billeder af dig selv samt hvilke billeder du eksempelvis har på din offentlige Facebook profil. Jeg tvivler på at Mærsk har lyst til at ansætte en der på sin Facebook profil ikke har andet end billeder hvor han eller hun er stangstiv og helt ude af kontrol. Selvfølelig skal de ikke blande sig i hvad du gør i din fritid. Men hvis du vil have jobbet skal du tænke lidt længer eller finde dig et andet job.

Men hvis du lader fornuften sejre er det god idé at få styr på dine billeder på dine sociale profiler. I stedet for at tage nogle selfie så få taget nogle professionelle billeder at en rigtig fotograf. Det koster meget mindre end du tror og det er en rigtig god investering i det lange løb. Du kan finde en billig og professionel fotograf her på denne side www.fotograf-priser.dk som kan hjælpe dig med at få taget de perfekte billeder til både din Facebook profil og til din jobansøgning. Du er allerede langt foran de andre ansøger hvis du via dine billeder viser at du er seriøs og du tager jobbet som du søger meget seriøst. Tænk på hvordan du selv ville have det hvis det var dig der skulle kigge de forskellige ansøgninger igennem igennem. Hvem ville du vælge til jobbet?


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.