Køb din elektronisk cigaret hos Smartsmoke.dk- Frit leveret til døren

april 16, 2013 by Knarf

Måske har man fra venner og bekendte hørt, om deres oplevelser med deres elektroniske cigaret; måske har man set reklamer i TV eller på internettet; måske er man blevet klar over eksistensen af elektroniske cigaretter på en helt tredje vis, men fælles er, at størstedelen af Danmark efterhånden er klar over, at de almindelige tobakscigaretter har fået en konkurrent. Om man ved en lille smule om produktet, eller er godt oplyst, så er situationen stadig den, at de elektroniske cigaretter er kommet for at blive!

Online er der sket et voldsomt boom i salget af de elektroniske cigaretter, og det vidner jo om en fantastisk høj interesse, for et produkt som er meget sundere end tobakscigaretter. Det er lækkert, at rygere i Danmark har fået øjnene op for, at der altså eksisterer et alternativ, som ikke trækker lange spor som f.eks. lungekræft, KOL og hjertekarsygdomme med sig.

Som forbruger har man visse krav og standarder, som man gerne ser overholdt både i den service som sælgerne af de elektroniske cigaretter tilbyder, men også i selve produktet. Der er desværre nogle shops, som sælger billige kopier lavet i fjernøsten, så man skal holde tungen lige i munden når man shopper efter en elektronisk cigaret.

Heldigvis er en side, som både har styr på både kvalitet og service. Hos Smartsmoke.dk er man garanteret en sikker shoppeoplevelse, og produkter som er grundigt testet. Som minimum bør en elektronisk cigaret have tre certifikater; CE, RoHS og SCS. Disse tre er ens garanti, som forbruger, at selve den elektroniske cigaret er gennemtestet og sikker hele vejen igennem. Det er ordentlig kvalitet, som ikke skal kasseres efter få ganges brug. Alle de elektroniske cigaretter som Smartsmoke.dk sælger har disse certifikater, og det er med til at etablere Smartsmoke.dk som en troværdig og respekteret hjemmeside, hvor kvalitet er i absolut højsæde.

Smartsmoke.dk har også et fantastisk stort udvalg i forskellige smagsvarianter, som man kan fylde sin elektroniske cigaret op med. Der er alt lige fra anis, cola, mango og jordbær, til de mere traditionelle og genkendelige smagsvarianter som mentol og almindelig tobak. Det store udvalg er nemt og overskueligt, og der er voldsomme besparelser at komme efter på e-liquid hos Smartsmoke.dk. En rigtig stor del af udvalget har en besparelse på 8%, mens andre er helt op og runde 16% besparelse i forhold til originalprisen.

Er man på udkig efter det helt store opstartssæt, så kan man også få det. Der er nogle gode pakketilbud, hvor man får alt det nødvendige gear i én og samme sending. På disse sæt kan man også få gode procenter, nogle helt op til 35%.
Ellers tilbyder Smartsmoke.dk gratis levering overalt i Danmark, med 14 dages fuld returret oveni. Skal man til at begynde at ryge elektroniske cigaretter, eller leder man efter ny leverandør af reservedele eller e-liquid, så er Smartsmoke.dk et sikkert valg.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *