Kriterier for et godt oversættelsesbureau

november 15, 2013 by Glen

Befinder man sig i en virksomhed, og er man i besiddelse af en firmarelateret tekst, som man skal have oversat, vil man godt have at oversættelsen bliver udført professionelt. En oversættelse som ikke bliver udført professionelt, vil i fleste firma-sammenhænge blive anset, som dårligt håndværk. Det kan resultere i dårlig omtale, og forringe firmaets image.

Et godt oversættelsesbureau bør bestå af nogle specifikke kriterier, før det kan tillade sig at kalde sig for et professionelt oversættelsesbureau.

Et professionelt og attraktivt oversættelsesbureau bør indeholde

  • Hurtig og korrekt oversættelse

  • Dygtige translatører fra hele verden

  • Høj kvalitet

  • Attraktive priser

  • God service

Hurtig og korrekt oversættelse

Når man skal have oversat en tekst, er det som regel noget man skal bruge hurtigt. Derfor går det ikke, at oversættelsesbureauet har en lang leveringstid på flere dage for et par siders tekst. En lang leveringstid vil udelukke mange potentielle kunder, da de har de en deadline og ikke kan vente i så lang tid.

Dygtige translatører fra hele verden

Som oversættelsesbureau er det vigtigt at have dygtige translatører fra så mange lande som muligt, da oversættelsesbureauet så vil være i stand til at kunne tage imod flere henvendelser af forskellige sprog. Translatørerne skal ikke kun være i stand til at almindeligt sprog – de skal også være dygtige translatører som kan oversætte flere fagtermer, da mange virksomheder har brug for dette.

Høj kvalitet

Som beskrevet i starten af artiklen har man ikke lyst til at betale for noget, som ikke kan bruges. En oversættelse af lav kvalitet er stor set lige til at kassere, da teksten ikke lever op til købers krav og deraf heller ikke målgruppens krav.

Attraktive priser

Ved serviceydelser vil man altid gerne betale en fair pris for det man får leveret. En for høj pris vil få potentielle kunder til at se sig om efter andre oversættelsesbureauer.

God service

Et professionelt oversættelsesbureau er ikke blot et bureau, som kan udføre gode translationer. Servicen skal også være i orden. Det skal være nemt og brugervenligt at få oversat en tekst, og processen bør foregå uden komplikationer

Lingobob

Et oversættelsesbureau som overholder ovenstående kriterier er online oversættelsesbureauet Lingobob. Lingobob er et professionelt oversættelsesbureau med dygtige translatører fra hele 73 lande i verden. Lingobob går op i at kunne levere hurtig og korrekt oversatte tekster, med fokus på kvalitet og favorable priser, i et brugervenligt format.

Har du en tekst som skal oversættes, er det blot at uploade din tekst via Lingobobs online service på deres hjemmeside, hvor du med det samme kan se hvad prisen og leveringstiden bliver for den ønskede oversættelse.

Få oversat din tekst her.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.