De bedste sportsgadgets i 2020

marts 30, 2020 by Artikelmanden

Sport-Timer auf Mobiltelefon mit Kopfhö” (CC BY 2.0) af verchmarco

Den digitale udvikling fortsætter med lynets hast år for år, og det gælder også inden for sportens verden. Vi fortæller her om de bedste sportsgadgets, som kan hjælpe dig med at nå dine mål i 2020. 

For mange mennesker er det nok svært at huske en tid, før det digitale udstyr gjorde sit indtog i sportsverdenen. Engang var det mest fancy, man kunne opstøve af elektroniske hjælpemidler inden for sport, en cykelcomputer og måske en pulsmåling på løbebåndet i det lokale fitnesscenter.

For at få fat i de bedste og nyeste sportsgadgets i dag behøver det hverken være dyrt eller være noget man skal tilmelde sit et tilmelde sig et fitnesscenter for. For sportsstjerner som for eksempel Chris Froome, der er blandt favoritterne og ligger til betting odds 10.00 hos bookmakerne som vinder af Tour de France 2020, er det vigtigt med GPS udstyr så han kan tracke sine fremskridt. Froome bruger for eksempel GPS computere som Garmin’s Edge 510 og 810-modeller til at overvåge bevægelser og hjernerytme. Men det er ikke kun sportstjernerne, der nu kan bruge teknologien. Teknologien er blevet tilgængelig for almindelige mennesker og bruges inden for alt, som har med sport at gøre.

Vi bruger i dag teknologiske gadgets, når vi gerne vil holde os i form, træne til et maraton eller blot for sjov måle vores fremskridt, tjekke vores helbred eller sætte os nogle opnåelige mål. Apps som Endomondo har længe været blandt de førende på området, men hvad findes der af nyere sportsgadgets?

JaxJox

Kettlebells har været populære i fitnesscentrene de senere år, og nu kan de også fås i en smart elektronisk version. JaxJox kettlebell er en kettlebell, som kan justeres i seks niveauer, så man kan tilføje og fjerne vægt på et øjeblik via en app. På den måde sparer man tiden med at finde den rigtige vægtklasse, eller blive frustreret over, at skulle vente på den i fitnesscentret. Man kan også slå sig sammen med venner i grupper og lave et workout-program, som passer til alle.

Fitbit Blaze activity tracker / wristwat” (CC BY 2.0) af Andri Koolme

New Image FITT Cube

New Image FITT Cube er et stykke fitnessværktøj, som ikke ser ud af meget, men som stort set kan det hele. En lille firkantet boks, som blandt andet indeholder en step-funktion, en gribefunktion, en funktion til at træne mave samt en hoppefunktion til at træne konditionen. Over 100 øvelser kan man lave på FITT Cuben, som også har en medfølgende app med fitnesstracker og et gratis workoutprogram med personlig træner.

Original Koala Clip

Noget af det mest irriterende, når man dyrker motion, er, hvor man skal opbevare sine værdier som telefon og penge. Armbånd glider ofte ned, når man begynder at svede, og bælter sidder ubehageligt. Men Koala Clip løser disse udfordringer med en svedresistent pose, som kan sættes fast med en clips på bagsiden af træningstrøjen eller sportsbh’en. Så det bliver i hvert fald ikke den fremtidige undskyldning for at droppe løbeturen.

Sportsgadgets er måske ikke afgørende for vores præstationer, men de kan til gengæld være afgørende for vores motivation til at komme i gang og til at fortsætte. Det kan derfor være en god idé regelmæssigt at lede efter den type udstyr, som gør, at du fortsat finder energien til at tabe dig, holde dig i form eller bare generelt forblive sund.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *