Få succes med sportsbetting: To gode råd du bør følge

juli 23, 2021 by Artikelmanden

Kilde: Unsplash

Med den rette information og strategi er det muligt at få succes med sportsbetting. For at optimere dine chancer er det derfor vigtigt, at du har et godt system, og at du har sat dig godt ind i de sportsbegivenheder, som du gerne vil spille på. I denne guide kommer der nogle gode tips til nybegyndere i sportsbetting.

Forstå favoritværdighed kontra underdog

Når bookmakerne sætter odds på en sportsbegivenhed, så skal de tage stilling til hvilket hold der er favorit, og dermed står med de bedste chancer for at vinde. Manchester City der vandt Premier League sidste år, er hos bookmakerne altid favoritter til at vinde. Det var de også i sidste sæsons Champions League-finale, hvor de mødte Chelsea. Her troede de fleste at Guardiola endelig skulle løfte pokalen med de store ører sammen med hans City-mandskab. Det skete som bekendt ikke, og i stedet blev det Thomas Tuchels mandskab der løb med sejren.

Det er altså ikke altid favoritten der vinder, og det er her værdien ligger i det for dig. Der vil nemlig være højere odds på en underdog sammenlignet med favoritten, og dermed kan der potentielt hentes en større gevinst ved at spille på en underdog.

Kilde: Pexels

Et andet eksempel er det det danske fodboldlandshold. De danske drenge nåede hele vejen til semifinalen til EM, hvor de faktisk var tæt på at slå England ud. Det var der ikke mange der havde regnet med, og det viser bare at det ikke altid er favoritten der vinder. Hvis vi undersøger de forskellige spil på håndbold, finder vi dog noget interessant omkring det danske håndbold herrelandshold. Der afholdes nemlig EM i håndbold til næste år, og her er danskerne udråbt som favoritter til at vinde turneringen. Det giver i juli odds 3.75 på at det sker, men blot fordi Danmark er favoritter, er det ikke ensbetydende med at de vinder. Der findes også høje odds på Norge, Spanien og Frankrig der alle sammen har stærke trupper.

Det handler derfor om at lave research på de forskellige hold. Find ud af hvem du tror har den største chance for at vinde, og hold det derefter op mod oddsene. Hvis du ser at oddsene er højere end de burde være, kan det muligvis være et godt spil for dig.

Hav en bankroll strategi

Sportsbetting er et maraton og ikke et sprint. Hvis du lever efter dette princip vil du have større succes. Det kan derfor være en god ide at lave et bankroll system, hvor du noterer dine indsatser og gevinster.

Du kan eksempelvis overveje at placere det samme beløb på alle dine spil. Hvis din totale bankroll er 1000 kroner, kan du lave et system hvor du placerer fem procent af din bankroll per spil. I det her eksempelvis vil det så være 50 kroner per spil. Ved at gøre det på denne måde sikrer du dig selv mod et dårligt bet. Skulle du gå hen og tabe et bet vil det ikke gøre så meget, men hvis du derimod gør det godt, kan du ende med et eventuelt positivt afkast på din investering.

Følger du disse to principper når du spiller, forbedrer du dine chancer for at få succes og have det sjovt med sportsbetting.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *