Har du brug for en psykoterapeut på Vestsjælland?

august 3, 2018 by HansMunk

Hvorfor går man i psykoterapi?

Der kan være mange grunde til, at man har brug for at gå i behandling hos en psykoterapeut. De fleste mennesker støder på bump på deres vej i løbet af deres tilværelse. Det kan både være i forbindelse med alvorlig sygdom hos en selv eller hos et familiemedlem, det kan være uoverstigelige problemer på arbejdspladsen, stress og meget andet.

Nogle gange bliver krisen så stor, at man ikke selv er i stand til at komme igang igen. Derfor kan det være nødvendigt at søge assistance hos en professionel psykoterapeut, som kan hjælpe en med at komme videre i tilværelsen.

Psykoterapi dækker altså over mange forskellige emner, og det kan være gavnligt for både børn, unge og ældre. Men fælles er, at man ved hjælp af en god og kvalificeret psykoterapeut kan styrke det menneskelige forsvar igen, så man er i stand til at møde verden.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapien er oprindeligt udviklet omkring år 1900, og er siden da videreudviklet af en række psykoterapeuter. Helt basalt dækker psykoterapi over behandling af psykiske problemer samt professionel støtte og hjælp til at håndtere psykiske udfordringer.

En psykoterapeutisk behandling foregår ved, at man regelmæssigt går til samtaler hos en uddannet psykoterapeut. Man kan både gå i psykoterapi som enkelt person, eller man kan gå i parterapi, familieterapi eller gruppeterapi. Fokus er, at behandlingen er en samarbejdsrelation, hvor man sammen om at forstå, bearbejde, forløse og udvikle de arbejdspunkter, man har bragt med ind i behandlingen.

Psykoterapi omhandler således en lang række forskellige former for terapi, men kan også bruges i forbindelse med personlig udvikling og udvikling af selvværd og selvtillid. Derudover tilbydes psykoterapi også ved arbejdsafklaring og oparbejdning af handlekompetencer og afklaring af personlige ressourcer.

Psykoterapi bruges derfor også ofte som led i en aftale med arbejdspladser, hvor psykoterapeuten blandt andet udøver stresshåndtering. Dette kan både udføres individuelt eller i grupper, afhængigt af, hvad virksomheden ønsker.

Psykoterapi i Kalundborg

Har du brug for en psykoterapeut i Kalundborg eller på Vestsjælland, er der hjælp at hente hos Hans Munk, hvad enten det er i forbindelse med en livskrise, stress, depression, parforholdet eller dine børn, som har brug for terapien. Hans Munk har en baggrund som præst, og siden 1990 har han arbejdet med psykoterapeutisk rådgivning. Hans Munk tager altid udgangspunkt i klienternes aktuelle tilstand og den rådvildhed, de befinder sig i. Hans tilgang er funderet i empati, troværdighed og respekt for mennesker. Han er især optaget af, hvilken betydning tilknytning har for det sunde liv.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *