Årshoroskop er for dem som ser fremad

november 3, 2016 by meandude

Årshoroskop

Årshoroskop var ikke noget jeg tænkte over som jeg lod øjnene glide ned over siden. Jeg var tjekket ind på horoskoperne.dk – en ny horoskop side, der så lovende ud. Mest fordi sproget var lidt mere fangende end de meget stive sider der ellers er på nettet af gratis karakter. Så blev jeg alligevel lidt nysgerrig og klikkede på årshoroskop – som du kan gøre her. Der fandt jeg hurtigt frem til Skytten – som jo er mit stjernetegn og fandt mig til rette i sofaen, mens jeg læste lidt skeptisk videre.

Årshoroskop der maner til handling

Årshoroskop er på mange måder en linse man kan se året i gennem. Et kompas, der kan vise mod nord i varme tider eller rettere syd i kolde. Det er nok når nøden er størst at man ser på det alternative som en reel mulighed. Jeg har aldrig selv været mærket på livet af stress eller jag. Men jeg har mange gange mærket tvivlen nage. Var det nu den rigtige beslutning eller skulle jeg have tænkt mere over det. Skulle jeg bare holde min kæft eller skulle jeg have åbnet munden. Sådan har de fleste det nok. Især når man som har det i dag – med masser af valgmuligheder – bliver i tvivl om retning.

Årshoroskop der holder dine valg opppe

Det var halt befriende at høre en astrolog, der nævnte handlekompetence so, en reel mulighed. At man ikke kunne stå passivt til, men skulle gøre noget. Det var ikke nok at stjernerne stod gunstigt. Der skulle mere til – vejen skulle betrædes. Eller med andre ord – du skulle handle. En lønforhøjelse kommer kun hvis du har bedt om en forhandling. Handling. En kvinden vader ikke bare ind i dit liv – med mindre du hedder Georg Clooney. Du skal rent faktisk åbne munden og sige noget der minder om sætninger – selvom det lykkedes i kærlighed ved første hik.

Årshoroskop på godt og ondt

Jeg valgte selv på bagrund af mit at handle på det. Det var naturligvis i forhold til kærlighed – om end ikke ærlighed. For det var gunstigt at flirte sidst på måneden. Og hvad gjorde jeg så sidst på måneden i en IRMA på Nørrebro  råflirtede med en ekspedient med det sødeste smil. Det var som at køre livet fra en drejebog – eller rettere – at ville noget, at søge og finde. For det var flirten jeg søgte. Det livsbekræftende og varmen fra smilet bar igennem til den næste uge, hvor jeg stod der igen – som en lille usikker dreng .- eller børn efter honning. Giv mig mere sagde hele min krop.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *