Blend Jeans

juli 15, 2014 by steengod

Hvis du er til høj kvalitets jeans, der har et fedt design, skal du tage et kig på et par Blend jeans. Det fede ved Jeans fra Blend er, at de har så mange forskellige former og faconer inden for bukser, men der er elementer som går igen ved dem. Deres jeans er er i et fedt look, som kan kategorieres som “Street look”.

Deres bukser fås i mange forskellige farver, designs og forskellige former for stof. Det er dog alt sammen lavet i stof, som er i en ekstrem høj kvalitet, som sikrer at du får et par kvalitets bukser til billige penge. De laver også flere bukselængder, hvor de korteste er 30 tommer den længste har en skridtlængde på 36. Blend har modeller lige fra slimfit jeans til comfort faconer, hvor der også er plads til lårene, hos ham der spiller fodbold eller cykler.

Udover jeans, laver Blend og så chinobukser, så hvis du skal noget, hvor du synes et par jeans ikke lige passer til i stilen eller bare har lyst til at have et par lidt “pænere” bukser på, behøver du ikke kigge efter et andet mærke, men kan bare gå efter det du kender i forvejen.

Hvad kan du så bruge et par fede Blend Jeans til? Der findes ikke rigtig noget svar på dette, men vi vil give dig nogle gode råd til det. Alt efter om du er på udkig efter et mere stilrent udseende, eller et mere “frisk” et, så har vi nogle forskellige råd.


Hvis du er på udkig efter et stilrent udseende, kan det helt klart anbefales, at vælge et par Blend jeans, uden et slidtage look, men mere ensfarvede.
Det gør automatisk dit udseende mere seriøst, da et par cowboybukser med slidtage look ikke altid, bliver godtaget, som et seriøst look.


Hvis du derimod er på udkig efter et mere hverdagsagtig look, så er et par bukser med slidtage, det helt perfekte valg. Med et par fede sneakers, og en fed t-shirt. Så har du det perfekte tøj, til en dag fyldt med arbejde eller skole. Det kan også snildt gå, hvis du skal en tur i byen, eller til andre finere begivenheder. Du kan evt. pifte det op med en skjorte, og skabe et mere alternativ look.

 


Så hvis du er på udkig efter nogle fede jeans, så kan vi anbefale dig et par Blend jeans, som kommer i utrolig høj kvalitet, men også i nogle rigtig fede designs.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *