Citater om livet for alle nysgerrige mennesker – ung som ældre

september 13, 2016 by meandude

Citater og ordsprog hviskes i øret

Citater om livet

Citater om livet er noget af det første jeg faldt over da jeg skulle holde tale til min datter på snart 14. For konfirmationen stod for døren og der var ingen vej tilbage – jeg skulle jo sige et eller andet. Jeg er glad for ord. Men at sige noget der virkelig betyder noget til dem man elsker overalt på jorden kan godt være svært. Man vil gerne sige noget sjovt og klogt – og gerne på den bedste måde. Så jeg gik på nettet – på jagt efter gode citater om livet.

Citater om livet på nettet

Her faldt jeg over citat-lageret.dk og ikke mindst en kategori der var lige den jeg skulle bruge – du kan se den her. Her var der alt hvad hjertet begærede af underfundige ord. Det er som at se Nelson Mandela foran sig sige: Hvis du er fattig, er sandsynligheden for et lang liv ikke særlig stor. Så jeg kunne straks tage den sætning og sige noget om at hun hellere måtte finde sig en rig mand.

Jeg kunne hurtigt fortsætte med ordene fra Robert Frost – ja jeg har en forsmag for engelske digtere – som sagde så klogt: Alt det jeg har lært i livet, kan jeg opsummere i 3 enkelte ord: “Livet går videre”. Som jeg straks fik lagt over i ordene om at solen står stadig op i morgen – så tag nogle chancer her i livet – og gerne mere end en. Se på mig – jeg valgte både en DJØF-kone og fem børn. That is not one chance baby. For livet skal mærkes – det skal give ar og smerte – og afsavn og hjerte. For det er kun gennem aktive valg at man mærker at man lever. Det skal ikke kun opleves gennem youtube og andre kanaler. Der tilbydes utroligt meget passiv viden i dag.

Citater om livet gav mening

Det blev lige pludseligt utroligt vedkommende de ord som jeg valgte til min datter. Fra de kendtes læber til en omformulering til mit eget. Citat-lageret.dk er virkelig en kilde til inspiration både for mig og forhåbentlig for andre. Det ville være synd andet. For der er også lidt sjove jokes – og en side med digte. Der er virkelig kræset for ordene på denne hjemmeside. Jeg er ret begejstret for de indledninger der er med. Der er underholding til et helt middagsselskab. Jeg kan godt lide legen med at besvare et citat med et andet. Det er noget man kan komme langt med hvis man gider sætte sig ind i det.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *