Du glemmer aldrig måden at cykle på

december 5, 2013 by Karsten

Men alligevel er der dog mange, der glemmer at bruge cykelhjelme, eller glemmer at tage den med ud af døren, når man har travlt og på vej til job. Eller, når man lige har sat håret, og ikke vil se tosset ud når man når frem til skolen eller arbejdet.

Cykelhjelme er til for din sikkerhedsskyld, men, der er da ikke noget værre end at sætte en hat på hovedet og ødelægge frisuren man lige har brugt 20minutter på at sætte.

Men hvad nu hvis cykelhjelmen var moderne? Det nyeste indenfor cykelhjelme gør at du komfortabelt kan sætte en krave rundt om halsen og undgå at håret bliver mast, og den sikrer dig ved et eventuelt fald.

Det er vigtigt at bruge cykelhjelm, om det er en med blomster en racer eller den nye usynlige. Det er mest for at sikre sig selv.
Børn ser op til dig, og bruger du ikke cykelhjelm, når du cykler. Er faren at de også nægter det, og kan komme ud for en ulykke. Det værste mareridt for en forælder er, at deres barn kommer ud for en ulykke og skader barnet fatalt.
Cykelhjelmen kan sikre barnets fald, og undgå de forskellige følger, der kan være ved et slag.

Voksne mennesker har tendens til at undgå brugen af hjelm, både grundet moderigtige årsager, men også af simpel glemsomhed. Der er ingen lov om at man skal bruge cykelhjelm i Danmark, men risikoen for en fatal skade, når hovedet rammer asfalten kan være stor, og alle vil helst undgå at blive hjerneskadet eller lignende. Derfor anbefales det selvfølgelig at bruge cykelhjelm til alle aldre.

”Hvorfor skal jeg bruge cykelhjelm, hvis du ikke bruger den?”

Man skal høre sandheden fra børn, og at være dobbeltmoralsk I denne sammenhæng lærer ikke børnene den fortsatte sikkerhedskultur som kan komme ud af, at påbyde dem cykelhjelmen. At bruge hjelm er for hele familien, så husk at være det gode eksempel over for dine børn.

Ved brug af cykelhjelm sikrer du både hovedet, men også forekommende sygedage, der kunne komme ud af et fald ved et fald på cykel. Der er jo en grund til at det er lovpligtigt, at bruge cykelhjelm I sportssammenhæng.

Der er cykelhjelme til enhver smag. Er man til blomster, neon, skaterstilen, racerstil, Peter Plys, og andre former af cykelhjelme, er det eneste du skal sikre, er at cykelhjelmen er godkendt.

Læs om de 5 gode grunde til at bruge cykelhjelm her


1 kommentar

  1. Karsten siger:

    Du kan evt. se mere på http://cykelhjelme.info

Sorry, the comment form is closed at this time.