Efterårets trends fra Designers Remix

august 5, 2014 by Tobias

Den nye kollektion og de nye styles fra Designers Remix begynder så småt at komme online og i gågadens populære butikker.

Det store spørgsmål er altid, om man skal købe tøjet online eller i butikkerne. Hvad enten du vælger det ene eller det andet, så er det altid en god ide, at spotte de nye trends og tendenser, inden man begynder at shoppe Designers Remix online.

Hvis man ved hvad man går efter, inden man går i gang, så gør det hele shopping processen nemmere og man sparer sig selv for en masse tid og eventuel byttebøvl.

En god ide er derfor at spotte de nye trends, så ved man hvad man skal gå efter og man kan nemmere vælge de populære styles ud, som derved også kommer til at holde i længest tid. Dvs. du kan i sidste ende opdatere din garderobe med længere mellemrum og derved spare penge i sidste ende.

Find inspiration på modeblogs og de populære webshops:

Du kan altid starte med at søge på de populære mode og fashion blogs og finde de nyeste trends. Modebloggere er altid med på beatet og følgende tidens tendenser. Dvs. modebloggerne gør arbejdet for dig, du skal bare selv udvælge dine favoritter og vælge din ynglings webshop eller butik, hvor du ønsker at købe det udvalgte tøj.

Der findes mange fashion blogs, både store og små, nogle er bare mere populære end andre. Du kan altid tjekke hvor mange der følger den enkelte blog, og du kan tjekke diverse sociale medier. Men alfa omega er, at du finder og udvælger dine favorit blogs blandt dem, som interessere og har en passion for mode.

Hvis man skal nævne nogle af de store modeblogs, så findes der gode eksempler som emilysalomon.dk og lookdepernille.dk. Disse blogs har en lang historik og er rigtig populære. Derfor kan du altid få gode råd af dem, som helt sikkert kan hjælpe dig, i din søgen efter trends og brands.

Spot trends på Designers Remix’s egen webshop:

Ud over modeblogs, så er det oftest en god ide, at tjekke det pågældende brands egen website eller webshop. Her kan du ofte finde lookbooks og andre spændende ting, som fremviser tøjet på nye måder. Du kan oftest også se et større udvalg og derved få et bedre overblik. Brands og deres webshops har ikke altid den bedste service og levering, men derfor kan man sagtens finde inspiration og derefter shoppe på sin ynglings webshop.

Populære efterårs styles:

Ud over de populære styles og trends, skal du selvfølgelig også gå efter de sæsonpræget items. De mest populære styles er kjoler, toppe, bukser og jakker. Men du kan sagtens også gå efter en frakke fra Designers Remix, som er blevet mere populært op gennem årene.

En frakke er perfekt som en overgangs overdel, når vejret begynder at blive koldere. Man kan også kombinere denne overdel med en sweater o. lign, så går man ikke galt i byen.

Anbefalingen er derfor, at du køber noget tøj som kan holder dig varm og temperere dig krop gennem hele efteråret og vinteren. Her kan styles som sweaters, bluser, jakker og frakker være gode emner.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *