Erhvervsrengøring i København

maj 13, 2014 by Danielle O.

For at fremstå som et professionelt firma, er det vigtigt, at der er rent i virksomheden. Dette giver et godt indtryk, når kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg. Slip af med nullermænd i hjørnerne, pletter på gulvet og støv på diverse flader ved at hyre professionel erhvervsrengøring.

Krystalklare fordele ved erhvervsrengøring

Der er masser af fordele ved at hyre et professionelt rengøringsfirma til at klare ærterne, når det kommer til rengøringen i erhvervsvirksomheder i hovedstaden. Med erhvervsrengøring varetaget af en seriøs virksomhed er I sikret, at opgaven udføres med stort engagement og øje for detaljen. Men vigtigst af alt, så kan du koncentrere dig om dine kerneområder og om at drive forretning. Du slipper altså helt og aldeles for selv at tænke på rengøringen. Den professionelle rengøring bliver naturligvis udført på tidspunkter, der passer dig og dine ansatte. På tidspunkter, der ikke forstyrrer netop jeres arbejdsgange. Med en fast serviceaftale og tydeligt nedskrevne kontrakter bliver arbejdet udført, præcis efter jeres specifikationer og forventninger.

Bedre indeklima med optimal rengøring

Det er ikke blot det æstetiske element i erhvervsrengøring, der er en fordel for dig som virksomhedsejer. Er der rent i din virksomhed, vil indeklimaet også blive bedre. Det betyder færre sygedage for dine ansatte, hvilket i sidste ende kommer dig til gode. Allergiske reaktioner vil ligeledes formindskes, hvis der bliver gjort rent med de rigtige midler.

Hvad dækker erhvervsrengøring over?

Med erhvervsrengøring menes, at der bliver gjort rent i diverse erhverv – herunder:
– Kontorer
– Klinikker
– Banker
– Fabrikker
– Haller
– Festlokaler
– Butikker
– Centre
– Frokoststue og kantine
– Lagerbygninger

Der findes en lang række ydelser indeholdt i erhvervsrengøring. Dette drejer sig eksempelvis om:
– Støvsugning
– Vask af gulv
– Polering af gulve
– Afvaskning
– Aftørring af støv på diverse flader
– Rengøring af badeværelser og toiletter
– Tømning af skralde
– Opfyldning af sæbedispensere og håndklæder/papirservietter

Ofte er erhvervsrengøring skræddersyet til den enkelte virksomhed. Det er på denne måde, man allerbedst løser opgaven til kundens tilfredshed.

Vi skræddersyer en løsning til dig

Rengøringsfirmaet City Service tilbyder en skræddersyet rengøringsløsning, der passer til den individuelle kunde. Uanset om det er erhvervsrengøring eller privat rengøring, så tager vi en grundig snak med dig omkring ønsker og behov – så du sikrer dig den mest optimale løsning. Vi er specialiseret i rengøring, så vi kan hjælpe dig med erhvervsrengøring, uanset hvilken branche dit firma tilhører.

City Service sætter en ære i at give sine kunder, en rengøring der møder alle krav.

Erhvervsrengøring til en fair pris

City Service går ikke på kompromis med kvaliteten af rengøringen. Vi konkurrerer ikke på priser, men tilbyder høj kvalitet til gode priser. Med en nøjagtig og grundig planlægning, er vi ekstremt effektive – og sikrer ydermere vores kunder tidsbesparelse.

Erhvervsrengøring kan derfor være en fordel for dig, som virksomhedsejer og dine medarbejdere. Med et rent indeklima, undgår man flere sygedage for de ansatte – hvilket i sidste ende betyder penge. Tøv derfor ikke med at kontakte City Service for ekspertise, eller spørgsmål omkring erhvervsrengøring. Vi hjælper dig gerne, så kontakt os endelig.
Skulle du stå og mangle en professionel samarbejdspartner, når det kommer til erhvervsrengøring i København, så klik her.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *