Få bredbånd i sommerhuset!

november 8, 2015 by Yestrion

Vi lever i en moderne verden, hvor at man nærmest ikke kan overleve uden at være i kontakt med omverdenen igennem internettet. Selvom folk før i tiden brugte deres sommerhuse til at koble helt af, så er det stadig blevet mere og mere populært, at anskaffe sig internet i sommerhuset. Det kan der være rigtig mange gode grunde til det, men nu vil vi komme med de forskellige muligheder du har for, at få det!

Bredbånd

Den første løsning vi vil anbefale er den mest stabile løsning, og den som er mest udbredt blandt folk. Det er nemlig ganske almindeligt bredbånd, hvor du får leveret dit internet igennem kabler. På den måde er du sikrede en bedre forbindelse, hvilket typisk betyder mindre udfald samt højere hastigheder for dig.

Denne løsning kan dog være unødvendigt i et sommerhus af flere årsager – For det første kan det hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har fået gravet et kabel ind til dit hus fra vejen af. De fleste firmaer tager mellem 5000-10.000 kroner for, at grave kabelet ind til dit hus og slutte internettet til. I et sommmerhus er det ikke sikkert at dette kan betale sig, så derfor vil denne løsning være for dyr. En anden ting er bare prisen på almindeligt bredbånd generelt er lidt højere end prisen på f.eks. mobilt bredbånd.

Yderligere så kan det være du bor i et sommerhus område, hvor det slet ikke er muligt at få almindeligt bredbånd installeret, og derfor er denne løsning ikke altid sikker hos dig.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er helt klart den mest populære løsning når det kommer til folk, som skal bruge internet i sommerhuset eller campingvognen. Med mobilt bredbånd har man et par forskellige muligheder for at få bredbåndet leveret, hvilket du kan læse mere om her.

Den optimale løsning for mobilt bredbånd i et sommerhus vil typisk være modellen, hvor man får et modem, som man så har mulighed for, at skabe forbindelse til som almindelig WiFi. Denne løsning er optimal, hvis man er flere mennesker der skal bruge nettet, da de andre løsninger er begrænset til en enkel person afgangen.

Det fungere på den måde at du tilkøber et modem til dit abonnement hos den mobile bredbåndudbyder, som du sætter et sim kort i. Sim kortet fungere ligesom på en telefon, hvor den skaber forbindelse til nogle forskellige master, og den vej igennem så sikre dig internet. Det kan sammenlignes lidt med at have internet på sin egen telefon.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.