Hvor bør jeg købe min rulle netkabler?

juni 19, 2016 by Pizzasten

Det kommer næppe som et chok for mange, at det at købe store mængder hjem, kan være ganske fordelagtigt. Vi kender det formodentlig fra Elgigantens reklamer, som blandt erkender, at de køber rigtigt store portioner hjem, hvormed de kan sælge det til dig til en rigtig god pris.
Indtil dette, er alting godt og vi kan som forbrugere glæde os over, at priserne er helt vildt lave og dejlige – Altså, såfremt dette rent faktisk var tilfældet! Dette er beskrevet på Nytnetværkskabel.dk.

I virkeligheden er sagen nemlig den, at rigtigt mange af de store virksomheder, med hensyn til netværkskabler og lignende produkter, tager en helt ufatteligt høj pris for det produkt de sælger, uden nogen sønderlig god årsag. Indkøbsprisen er nemlig ikke mere end ganske få kroner pr. meter netværkskabel og selve opbevaringen og så videre er ikke noget der koster.

Dette betyder altså ganske kort og godt, at Elgiganten – som eksempel – sagtens ville kunne sælge dig et netværkskabel på 20 meter, til langt billigere penge end de 200-300 kroner det meget gerne ender ud med at koste. Læs mere om dette på Nytnetværkskabel.dk.

Hvorfor kan netværkskakler koste så meget?

Men hvorfor kan dette lade sig gøre? Er det ikke almindelig logik, at markedet burde presse priserne så langt ned, at den almindelige bruger meget gerne skulle få produktet til den absolut bedste pris muligt?

Svaret er jo og markedet er da til dels også opbygget sådan. Problemet er ganske enkelt bare, at i forhold til netkabler og lignende, har butikkerne haft alt for frit spil. Dette skyldes, hvis du spørger mig, at den almindelige bruger ikke nødvendigvis overvejer prisen på kablet. Det accepteres formodentlig bare, og så er den skid slået – Hjem og i gang med brugen af den nye lækre computer til 10-15.000 kroner.

Og netop det, at prisen er 10-15.000 kroner på rigtigt mange produkter tror jeg er med til at gøre, at det desværre er de færreste som overvejer hvor de vælger at købe deres produkter. Det bør man dog gøre, såfremt man ønsker at spare penge hvor der kan spares. Man bør derudover naturligvis overveje, om det slagtilbud man har fået af Elgiganten eller en anden elektronikforretning måske i virkeligheden kan slås af en webshop eller en helt anden butik?

Når dette er sagt, bør netværkskablet som tidligere nævnt købes på nettet. Hos webshoppen kabelmix, får du således et kabel helt ned til 9 kroner og er sikret Danmarks absolut bedste kabler, hver evigt eneste dag! Vælger du at købe, kan du således spare rigtigt mange kroner i længden. Og dette er specielt, hvis du skal bruge mere end 2-3 kabler – Eventuelt til dig og kammeraterne.

Køb da en rulle!

Ved at købe kabel i metermål, kan du nemlig spare rigtigt mange kroner. Dette kræver udelukkende, at du har mod på at se en 2 minutter lang guide på nettet, som beskriver, hvordan du sammensætter dit kabel. Helt konkret er det super let og hurtigt, men altså ikke noget alle har mod på at gøre – det bør du dog.

Så tag da og saml et par venner, din virksomhed eller lignende og få overvejet, om det ikke er værd at bruge en time på at samle 30-40 kabler i lige akkurat den længde i har brug for. Til gengæld ender i ud med at spare mange hundrede kroner, samtidigt med at i får lært noget nyt og handy. Meterpriserne er som sagt ikke sønderligt store på netværkskabler, hvilket er den overordnede årsag til, at priserne kan holdes nede, ved selv at samle kablet. Det skal hertil siges, at kabler på 0,25 meter, ikke giver en ret stor besparelse selvlavet, hvorimod der kan være rigtigt gode penge at hente, ved de længere kabler.

 

Jeg håber at du vil tage mine råd til dig og ønsker dig en fortsat rigtig god dag!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *