Sådan sparer du penge på gulvslibning

juni 30, 2016 by Erik Olsen

Formålet med gulvafslibning er både at bringe gulvets oprindelige glans og dybde tilbage samt at øge træets slidstyrke ved at påføre et slidlag i f.eks. lud eller lak. En effektiv gulvsliber kan høvle mellem 25 og 55 m2 på en arbejdsdag dog afhængig af overfladen, antallet af hjørner og så videre. Udgiften for en grundig gulvafslibning afgøres af antallet af m2, som skal afslibes og jo flere kvadratmeter opgaven omfatter, jo billigere bliver det pr. m2. Beregn fra 100,- til 300,- kr per m2.

En effektive gulvafsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med savsmuldopsamling, der indsamler op til 95% af det savsmuld, der produceres ved en gulvafslibning. Hold alle døre lukkede og dæk eventuelt over med plastik, såfremt der er større sprækker så savsmuldet bliver i det rum, der arbejdes i. Alle gulvtæpper, møbler, stole mm skal fjernes og kan returneres efter ca. 15 timer dog afhængig af, hvilken type maling, som er valgt. Derudover må lamper, gardiner mm flyttes. Glem ikke at putte gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle møbler og borde for at minimere nye skader på det nyslebne gulv.

Lakering af gulve

Overflader behandlet med lak og lud når først deres optimale slidstyrke efter 1 uge. Tæpper må først lægges på gulvet efter 12 dage for at undgå mulige differencer i farvenuancer. Den nye overflade må endvidere først vaskes med vand efter minimum 12 dage så overfladen er hærdet fuldstændigt. Lak er en af de mest benyttede produkter til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv medfører en hård og slidstærk overflade og ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et pift og forefindes både i private hjem, i erhvervsbygninger og i offentlige domiciler. Alle indendørs sportsbaner med trægulv har også lakerede gulve. Ulempen med et lakeret trægulv er, at det ofte er besværligt at ordne en skade uden at reparationen kan ses bagefter grundet afvigelse i farverne. Mange trægulve forsynes med lak eller voks men der eksisterer også de kunder, som foretrækker gulvet opmalet i stærkere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort.

Gulve med meget trafik i for eksempel kontorer skal behandles ofte med lak eller maling samt polering. Som tommelfingerregel skal trægulve afslibes hvert 5. år for at forlænge gulvets holdbarhed. Det gælder også for for eks. trapper og entreer, der er lagt i træ. Seriøse gulvsliberfirmaer har specialmaskiner til netop denne type arbejde. Få 3 gode tilbud på seriøs gulvafslibning i din kommune. Vælg den afhøvling du ønsker udført og få 3 tilbud fra grundige gulvslibere i dit område – nemt og uforpligtende. Oplys dine krav til hvilken behandling dit gulv behøver samt hvilken slags efterbehandling du ønsker f.ex. olie eller voks. Udfyld onlineformularen på under 5 minutter og afvent, at de første konkrete tilbud ankommer. Har dit trægulv fået ridser så kan du også få dem repareret inden afslibning foretages.

Få tilbud på gulvafslibning

Vores virksomheder har slebet gulve i mange år og har derfor lang erfaring i den korrekte behandling af alle typer af trægulv og parketgulv. Kvaliteten af det færdige arbejde er den vigtigste parameter for gulvsliberne for at du som kunde, kan være glad for det leverede arbejde. Erfaring er den sikreste garanti for et godkendt resultat. Uanset hvor stort et gulv du vil have behandlet, kan du her indhente 3 seriøse tilbud så du selv undgår at skulle kontakte forskellige gulvafslibningsfirmaer i din by. Vores gruppe af virksomheder udfører gulvafslibning for både private og firmaer hvor både nye og gamle trægulve behandles. På Gulvafslibningsguiden kan du indhente 3 friske tilbud på gulvafslibning i din kommune – gratis og uforpligtende. Udfyld formularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *