Sådan spiller du Bingo

marts 13, 2016 by tigerdyret 8

Er Bingo et fortidslevn for dig, og tænker du udelukkende på din farmor, når du hører navnet på det talopråbende spil. Glem alt om, hvad du kender til omkring plettede genbrugte bingoplader og chokoladebarer i sidemandsgevinst, for Bingo er kommet online. Det er både det samme, og det er noget helt andet, og vigtigst af alt er det super fedt!

Hvad er Bingo?

Hvis du aldrig har hørt om Bingo, så skal du da lige have en kort gennemgang. Gennemgangen bliver kort, for Bingo er nu engang dejlig simpelt!

I Bingo har man en eller flere plader med tal på. En person, i den online version en maskine, råber tal fra 1-90 op i en tilfældig udtrukket rækkefølge. Hver gang man har en eller flere rækker fuldendt med tal så råber man BINGO! Det behøver man selvfølgelig ikke gøre online. En eller flere rækker med tal udløser en gevinst, og det samme gør en fuld plade. En fuld plade er for det meste, det der udløser den største gevinst.

Bland det sociale med gevinsterne
Noget andet der er fedt ved Bingo, det er, at du kan kommunikere med de andre spillere igennem en chatfunktion. På den måde behøver det at sidde foran en computer og spille om gevinster ikke længere være et ensomt foretagende, men noget du kan dele med andre, der kan lide at spille for at vinde, præcis ligesom dig.

 

Der er flere forskellige steder online, hvor du kan spille bingo. Der er til gengæld kun ét sted online, hvor du kan spille for og om at vinde penge, og det er hos Danske Spil.

Ikke nok med at du kan spille Bingo hos Danske Spil, så er de faktisk ret vilde med Bingo. De er så vilde med Bingo, at de tilbyder dig intet mindre end 11 forskellige Bingospil.

En ting er, at du kan vinde penge i Danske Spils Bingospil, men små 1kroner er ikke noget, vi råber BINGO efter. Heldigvis er det eneste 1kroner bruges til hos Danske Spil også kun at købe plader i 1krones Bingo. Så er 1krone lige pludselig fedt, når man kan købe Bingoplader helt ned til kun en enkelt krone! Hurra for det!

Gevinster du kan vinde i Bingo
Hvis der er noget at råbe Bingo efter, så er det uden tvivl de gevinster, du kan vinde i Danske Spils Bingo spil. Du kan både vinde gevinster på en eller flere rækker og så selvfølgelig på fuld plade. Når det kommer til pladegevinster, så er det spillernes pladekøb, der bidrager til puljen, så her har antallet af spillere indflydelse på størrelsen af puljen.

Danske Spil har dog også selv haft penge op af lommerne, og du kan vinde jackpotbeløb på samtlige Bingospil. Jackpotbeløbene du kan vinde varierer i en pris fra minimum 888 kroner til minimum 30.000 kroner. Når vi skriver minimum, så er det fordi at alle jackpots i Bingo spillene er progressive, så for hver gang de ikke bliver vundet, vokser de sig blot endnu større!

 

Pladerne i Danske Spil Bingo koster mellem 0 og 30 kroner pr. plade. 0 kroner? Nå ja, du kan faktisk også spille gratis Bingo hos Danske spil. Pladerne er gratis, og du kan vinde en jackpot på 1000 kroner. Jo større jackpot der er tilknyttet til de forskellige Bingospil, jo højere er pladeprisen.

Bingo på mobil og tablet
Er du en af de stakler der må bruge alt for meget tid på at køre frem og tilbage i propfyldte offentligt transporter? Gør vente- og rejsetiden lidt sjovere med Bingo lige ved hånden. Du logger bare ind fra din mobil eller tablet med dit Danske Spil brugernavn og adgangskode, og så vælger du det Bingo spil som du gerne vil spille med i.

Tip: Hvis du får Bingo, mens du sidder i bussen eller i toget, så anbefaler vi, at du ikke råber BINGO ud højt, medmindre du vinder en jackpot, så skal du næsten råbe BINGO!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.