Skift bredbånd og få hurtigere internet

marts 5, 2017 by andersjensen84

Det har sjældent være så mange muligheder for danske internetforbrugere at vælge imellem, når de skal have bredbånd. Alene i løbet af det sidste års tid, er der kommet to nye bredbåndsleverandører ind på markedet, Hiper og Kviknet, siger Søren Hansen fra Bredbånd.

Formålet med disse udbydere er, at det skal være let og billigt at få den hurtigst mulige internetforbindelse på din adresse. Både Hiper og Kviknet har opnået stor succes med deres nye tilbud, hvor du kan få op til 100 Mbit/s internet, eller hvor meget din adresse kan trække, for 199 kr. om måneden.

De gør det også let for dig at skifte. Blot ved at indtaste din adresse på enten Hiper eller Kviknets hjemmeside, kan du meget hurtigt danne dig et overblik over hvilke forbindelser du kan få på din adresse, og om det kræver kabel, telefon eller fibernet.

I mange år har bredbåndsmarkedet været domineret af tunge og ikke særligt fleksible bredbåndsleverandører, der enten har krævet, at man skulle have tilknyttet en tv-pakke for at få internet eller blot har begrænset den hastighed, som du kunne modtage.

Dette prøver især Hiper at gøre op med, og det virker som om, at Danskerne har taget det til sig. Søren Hansen siger, at man i den grad mærker interessen for de nye bredbåndsleverandører på prissammenligningssiden Bredbånd.dk.

De ligner dog også, at mange af de andre bredbåndsleverandører har forstået successen og fulgt Hiper og Kviknets metoder. Herudover har Danmarks største bredbåndsleverandør valgt at fjerne tv-pakken fra deres bredbåndspakke, hvilket betyder, du nu kan nøjes med at få bredbånd fra YouSee uden at skulle betale for deres ellers dyre tv-pakke.

Det er en epoke, som er sluttet på markedet for bredbånd, og formålet er, at alle danskere skal have mulighed for at få den bedst mulige internetopkobling, uden at skulle betale i dyre domme.

Udbredelsen af den nye internetforbindelse betyder også, at der er langt flere danskere som kommer til at opleve de hurtige forbindelser, og skabe helt nye vækstmuligheder i udkantsområderne i Danmark. Det har i lang tid været en af regeringens vækstmål at skabe hurtigt og stabilt internet til alle områder i Danmark, og dette har i lang tid været begrænset af minimal fleksibilitet blandt bredbåndsudbyderne, men med det nye udbydere kan man håbe, at der kan blive åbnet op for en ny tendens.

Kritikere har sagt, at man kommer til at opleve samme tilstande som på mobilmarkedet, hvor det er blevet en kamp om, hvem der kan levere den laveste pris på servicen – men som forbruger, kan det være svært at se det negative heri.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *