Smarte solbriller fra eksklusive mærker

juli 6, 2015 by DennisHansen

Foråret har meldt sin ankomst, og antallet af soltimer vil være tiltagende i den kommende tid. Det betyder, at det er tid til at finde designersolbrillerne frem – eller måske investere i et par nye. Her får du et overblik over nogle af sommerens hotteste solbrillemærker.

Et nyt forår betyder også nye kollektioner fra de mest populære og eksklusive modehuse og solbrillemærker. Uanset hvilken stil, du er til, vil du altid kunne finde både klassiske modeller samt sæsonens største trends hos de mest populære og fashionable solbrillemærker.

Prego by Karen Simonsen (eksklusivt hos Synoptik)

Danske Karen Simonsen er på få år blevet kendt som en af dansk og skandinavisk designs fremmeste ambassadører og formidlere med sit stilrene og moderne design. Nu har Karen Simonsen indgået et samarbejde med Prego, som er kendt for fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel. Samarbejdet har udmøntet sig i en solbrillekollektion med et udtryk, der er klassisk, retro, trendy og feminint, og som helt eksklusivt kun fås hos Synoptik.

Ray-Ban

Det amerikanske solbrillebrand er ikonisk, når det handler om solbriller, og Ray-Ban er nærmest blevet synonym med klassiske solbriller som Aviators og Wayfarer. Siden starten i USA i 1930’erne har Ray-Ban udviklet sig til at være et globalt brand, som har overlevet de forskellige årtiers skiftende tendenser. Det skyldes ikke mindst, at mærket har formået at forny de traditionelle designs og materialer samtidig med, at det har holdt fast i de traditionelle produktionsmetoder.

Burberry

Det bliver næsten ikke mere eksklusivt end Burberry. Det engelske high-fashion brand har gennem årtier markeret sig som et af modeverdens vigtigste aktører og er indbegrebet af elegance og kvalitet. Mærket har mere end 150 års erfaring, og har rødder i det britiske aristokrati, men appellerer alligevel til det yngre publikum, da det er lykkedes at kombinere det klassiske med det trendy.

Alexander McQueen

Alexander McQueen er lidt blevet kendt som klassens frække dreng i modebilledet, og det britiske mærke er på kort tid blevet et af Storbritanniens største og mest prestigefyldte brands. Alexander McQueen, som blev grundlagt af den nu afdøde topdesigner af samme navn i 1992, er for nylig også begyndt at designe solbriller. Stilen er som sædvanlig både minimalistisk og rå, men samtidig også ekstravagant og farverig.

Mange kendte mærker kun i Synoptik

Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark, der forhandler solbriller fra Alexander McQueen, Ray-Ban, Burberry og Björn Borg, ligesom du også finder andre kendte mærker fra vores internationale designer-sortiment som Tommy Hilfiger, Marc by Marc Jacobs og Hugo Boss i Synoptiks butikker.

Læs mere om de mange forskellige solbrillemærker, du kan finde i Synoptik.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.