Smykker der giver mening

januar 7, 2013 by gooose

Når du vil forkæle dig selv eller din nærmeste med en gave, er det altid godt at finde på en gave der kan forbindes til de ting der interesserer dig selv eller modtageren. Især hvis du skal give en gave til en du holder af. Hvis du eller vedkommende som du skal give en gave f.eks. interesserer sig for golf, så har vi her en alle tiders ide til ham eller hende.

Smukt hvidt “Golf” armbånd

Der er nemlig blevet designet et knyttet armbånd af det danske smykkehus Nirbana Soul, med de smukkeste hvide koral perler, der faktisk har en spændende historie bag sig. Armbåndet består nemlig af koraller der igennem millioner af år er blevet presset sammen (som f.eks. diamanter), og derefter er blevet minet i Himalaya bjergene i ca.2800 meters højde. De er herefter blevet slebet til, og i dette tilfælde er de blevet facet slebet med 128 små facetter, så de faktisk minder lidt om små golfbolde. Det er herefter blevet knyttet sammen til et armbånd til mænd, samt et armbånd til kvinder. Armbåndet til mænd er lavet i en lidt mere maskulin udgave med udvendige knytninger i sort tråd, som står smukt til de klare hvide sten, og armbånd til kvinder er lavet i en lidt mere feminin udgave, hvor du også får en perle i sølv Himalaya krystaller.

Det bringer måske lykke

Disse klare hvide koral sten, og især når de er helt hvide og klare som disse, betragtes af de Tibetanske munke som det mest lykkebringende (good luck) element der findes. Så hvis du tror på at der findes mere mellem himmel og jord, så er dette perlearmbånd den ultimative gave til dig selv, eller en du holder af og som spiller golf. Selvfølgelig behøves du ikke at spille golf for at bære dette armbånd, for det er utroligt smukt i sig selv, og skiller sig meget ud fra mængden med de klare hvide farver. Disse smukke hvide armbånd finder du bl.a. online på smykkeshoppen Looklikeamillion.dk, og udover disse modeller kan du se flere hundrede forskellige armbånd til mænd, armbånd til kvinder, halskæder til mænd, halskæder til kvinder, samt øreringe.

Populære armbånd

Smykkerne er delt op i forskellige kategorier, hvor du kan se smykker med skulls/kranier, power armbånd hvor stenene efter sigende har forskellige positive egenskaber for bæreren, magnetarmbånd, alle sammen knyttede efter macramé metoden og med flotte låsesten beklædt med f.eks. guld eller sølv. Denne type smykker høster større og større popularitet i Europa eftersom dette har været meget populært i en årrække i f.eks. USA. Men tag et kig på disse flotte smykker, og se om ikke der skulle være noget for din smag.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *