Spar penge med et af de mange nye lån til

marts 5, 2017 by Jakob

Leder du efter et billigt lån?

Det er en stor del af livet og hverdagen for rigtig mange af os almindelige danskere, at låne penge til at dække alle vores udgifter og holde kontoen i plus, selv når vi rammer en uheldig måned med ekstra mange regninger og lignende. Det er en del af det at leve i det moderne samfund, som jo faktisk er bygget op omkring gæld og finansieringer af alt lige fra vores lands infrastruktur til det hus vi bor i og for mange også den bil vi kører rundt i.

Det er kun meget få af os, der har privatøkonomi til at købe hus, bil eller båden kontant og derfor er vi nødsaget til at låne pengene til at udleve vores drømme og komme et skridt videre med at udleve dem.

De store lån, var  førhen primært forbeholdt de store banker og fik man et nej der, ja så var drømmen død på et øjeblik. man var med andre ord meget afhængige af bankernes medvilje og de kunne bestemme rigtig meget i ens liv, da de var eneste sted at skaffe penge til det man ville.

Nye tider med de mange muligheder online

I takt med at teknologien har udviklet sig helt enormt inden for både økonomi og teknik er der imidlertid dukket rigtig mange nye muligheder for at få finansieret sine drømme, uanset om det er en solrejse til Spanien eller et bondehus på landet.

Du kan nu finde et lån på nettet hvor der er rigtig gode betingelser for dig som kunde og endda priser der er bedre end bankens. Du slipper også for at skulle stå skoleret overfor en emsig bankrådgiver der ikke sætter pris på din situation eller dine ønsker.

Når du bruger internettes mange talrige muligheder for at få de penge du har brug for, slipper du for at skulle belæres om økonomi og der er ingen løftede pegefingre og formaninger omkring hvad du skal bruge dine penge til. Du får altså mere frihed og mere kontrol med dine egne finanser og dermed hele dit liv.

Kig dig godt for og brug teknikken til din fordel

Det er med lån og finansiering som det er med alt andet, du skal huske at kigge dig godt for og sammenligne mulighederne hos de forskellige firmaer godt og grundigt inden du vælger hvem du vil være kunde hos.

Der er mange hjemmesider der kan hjælpe med at finde det rette tilbud til dig og de fleste af dem kan klare alt det tekniske for dig. Så skal du blot sammenligne ÅOP og rentesatser med mere direkte med hinanden.

Nemkontant.dk er en portal for mange forskellige slags lån til private danske forbrugere og her er der rigtig mange der har fundet god hjælp og masser af information omkring markedet. Du kan læse yderligere om de enkelte udbydere på siden og sammenligne alle de økonomiske nøgletal der kan gøre det nemmere, billigere og sjovere for dig at låne pengene.

Hold dig opdateret omkring nye muligheder

Der kommer ofte nye lånetilbud på nettet i Danmark. Det er et meget dynamisk marked med stor tilgang af nye spillere som kan være med til at bringe priserne i bund og samtidig gøre vilkår og betingelser endnu bedre for dig som kunde.

Det er derfor en rigtig god ide for dig som forbruger, at sammenligne tilbud ofte og kigge godt og grundigt på de mange nye tilbud der kommer fra de nye lånefirmaer der er dukket op på nettet.

En hurtig sammenligning af udbydere og tilbud kan spare dig for rigtig mange penge og lave endnu bedre vilkår for afdrag af pengene.

Find de nye lånemuligheder og undersøg dem inden du kaster dig ud at ansøge og få et lån. Du kan spare rigtig mange penge ved at investere et par minutter i at undersøge markedet fremfor bare at ansøge hos et gammelt firma du måske kender fra radio eller tv.

 

 


2 Comments »

  1. Godt indlæg – jeg er meget enig. De traditionelle banklån hvor man er afhængig af de kriterier som banken sætter op, er på vej ud. De skal være muligt at vælge lån frit på alle hylder, uanset hvilken bank man har, på samme måde som vi idag kender det med flyrejser (momondo) eller hoteller (Hotels.com).

  2. Lendme er rigtig godt på vej med en løsning, der netop gør det muligt at vælge lånetilbud fra flere banker, med bare en ansøgning. I kan selv prøve det på https://lendme.dk.

    Det virker lidt som momondo eller hotels.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *