Spar stort på EL regningen med solceller

marts 4, 2014 by dennisak

Måske har du allerede observeret, hvordan salget af solcellepaneler er gået i Danmark. Flere og flere danske hjem, har idag installeret et solcelleanlæg på deres hustag, og det er der en meget god grund til. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, ved at generere gratis strøm igennem solenergi. Et solcelleanlæg koster idag fra 70.000 kroner og dette kan tjenes hjem på godt og vel 11 år. Altså en investering der ikke kun er økonomisk fordelagtig men også bidrager til et sundere miljø. Priserne på solcelleanlæg er endvidere faldet markant igennem de seneste år, i takt med at konkurrencen er blevet større og producenterne er blevet bedre til, at udnytte den modne teknologi. Solceller findes nemlig i alt fra den lille computer til store EL-drevne biler og nu på husene. Det er altså en teknologi der er kommet for at blive!

Solceller er et økonomisk sundt valg

Når du er overbevist om, at solceller er en rigtig god investering, er der nogle ting som du skal være opmærksom på, før du kører dankortet igennem terminalen. Sørg for at vælge en leverandør som har kompetencen og har vist nogle synlige resultater i markedet. Solceller fra Solcellespecialisten er én af de levenrandører som skiller sig særligt meget ud. Som den eneste forhandler af solcelleanlæg fra SunPower, sælger de ikke kun det mest effektive produkt i markedet, de giver tilmed den længste produktgaranti på hele 25 år. Samtidig har Solcellespecialisten leveret totalløsninger til både privat og erhverv, hvilket gør, at de har en solid erfaring. Det sunde aktieselskab har været med fra starten og forstår derfor, at levere en tilpasset løsning.

Invester i et sundere miljø

Med et solcelleanlæg får du ikke kun leveret gratis strøm ind af døren, du bidrager også til et sundere miljø, noget som de fleste også finder utrolig vigtigt. Igennem solens stråler, sørger dine solceller for at generere den nødvendige strøm, konverteret om til den standardiseret spænding, der passer til vores elektroniske enheder. Endvidere tilbyder nogle systemer, at strømmen kan opbevares i et batteri, for at sikre, at din EL ikke går til spilde. Solcellepaneler bidrager med andre ord til et sundere miljø og det er en teknologi som er kommet for at blive.

Der findes idag flere forskellige steder hvor du kan læse mere om solceller og beregne din tilbagebetalingstid. Endvidere er panelerne idag bliver meget pænere at se på, hvilket gør at de virker mere naturlige på taget af dit hus eller på en husvæg.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.