Tips: Spar penge, køb dine havemøbler nu!

december 19, 2013 by HenrietteNielsen

Det kan være en god ide at begynde at gøre sig klar til næste års sommer allerede nu. Selvom det er julesæson og mange af ens penge går på julegaver og julepynt, så kan man godt tænke frem i tiden alligevel og spare på de indkøb der venter i det nye år.

Der er såleds mulighed for at spare mange penge ved at købe sine havemøbler udenfor sæsonen. De online havemøbel forretninger har oftest de bedste tilbud og udsalg i denne periode. Så det gælder bare med at holde et vågent øje til deres priser henover vinteren.

Jeg ved godt at det for mange er endnu for tidligt at tænke på sol og sommer, når vinteren knap og nap har lagt sig over riget. Men dertil skal siges at godt kun kommer til den der handler tidligt.

Jeg har ligeledes gjort den samme fejl hver eneste år, at vente til forårets første tocifret temperature bliver vist på termometeret, før jeg begynder at handle. Det er først her man begynder at finde sine havemøbler frem og opdager at enten ens hynder eller havemøbler, har ikke klaret vinterens kulde. Eller også bliver det en “nårh jah, vi skal også have købt nye havestole”.

Vi har oftest den tendens til at lade tingene ligge, hvis de er ødelagte, og så først tage hensyn til det, næste gang det skal tages i brug.

Hvad gør man så?

En god ide er (som nævnt tidligere) at allerede starte i efteråret, med at holde øje med de online havemøbel forhandler, og se løbende hvilke udsalg de kan tilbyde.

Det jeg gjorde var at sætte mit fokus på et nyt havesofa sæt og deraf kun være på udkig og sammenligne priser og kvalitets for dette.

Efter knap to måneders overvågen fik jeg endelig bid. Jeg fandt et Zeus havesæt hos Stenløse Havemøbelcenter (Havemekka.dk) til prisen 2.999 kr. Havemøbelsættet består af en topersoners havesofa, to havestole og et havebord. Havesofaen og havestolene er lavet af sort polyratten med blankpoleret aluminiumstel. Havebordet er med aluminiumstel og sort glas bordplade.

Hele havesofa sættet kostede normalt 12.999 kr. hvilket gav mig en besparelse på 10.000 kr. Det gav mig således plads til at købe nogen ekstra havehynder som backup, når vi får flere gæster end hvad vi plejer.

Desværre gjaldt tilbudet kun ved selv hent, så vi blev nød til at køre til Stenløse en torsdag for at hente havesættet. Men med en besparelse på 10.000 kr. og gode priser på havehynder, så må turen siges at være mere end det hele værd.

Konklusion

Det kræver ikke mere en ½ time at kigge de sider jeg har igennem, og holde mig opdateret med tilbudene.

Turen til Stenløse tog 4 timer frem og tilbage, med indkøb osv.

Vi står ikke og mangler nogen ting, når sommeren (foråret) engang kommer, og kan derfor i ro og mag slappe af med vores nye havemøbelsæt.

Alt i alt kan man derfor konkludere at det var vellykket. Og det kan i den grad betale sig at handle ind både i høj- og lavsæson.

Selvfølgelig kan man ikke dække ad hoc skader på sine havemøbler, ved at købe en MASSE ind i forvejen, men man kan i hvert fald være forberedt til den første del af sommeren, uden at skulle stresse over at skulle og finde nye havemøbler og betale i dyre domme for disse.

 

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.