Vælg den rigtige bredbånds løsning

september 3, 2013 by gooose

Når du skal på internettet derhjemme

Når du skal finde den rigtige løsning til din internetforbindelse der hjemme også kaldet bredbånd, så skal du holde øje med hvad der følger med i den pakke du vælger.

Nogle selskaber har også fordel at af at du f.eks. er kunde hos dem i forvejen med eksempelvis din mobil eller lignende. Du kan jo både tilslutte din computer med et kabel fra et modem, men du kan også vælge at have en trådløs router og disse fås i forskellige styrker, hvilket betyder at hvis du vælger en router med et svagt signal og du har mange vægge signalet skal igennem for at nå din computer, så får du en langsom forbindelse, frem for hvis den trådløse router står i samme rum som din computer. Du kan også vælge at få en kraftig trådløs router der sender med et kraftigt signal, og dermed virker bedre hvis der skal sendes signal gennem flere vægge.

På nettet på farten

Skal du derimod have internettet med på farten, så skal du bruge mobilt bredbånd, hvilket er en helt anden historie, for her kan du være online over det meste af landet når du er på farten. Men her skal du bruge et sim kort til at komme i din tablet eller din laptop, hvis denne kan tage sim kort. Ellers skal du nogen steder tilkøbe en USB router hvor sim kortet skal placeres i for at virke. Du kan vælge imellem at være på 3G eller 4G netværket hvilket der er stor forskel på rent hastigheds mæssigt. 4G er det sidste nye, og en meget hurtig bredbånds forbindelse når du er på farten.

Vælg det rigtige abonnement

Der findes mange typer abonnementer til disse løsninger, og du skal huske at kigge efter om der er oprettelse med eller ej. Du skal også huske at kigge på om der er binding på abonnementet eller ej. Du kan dog som regel de fleste steder ændre abonnements størrelse fra måned til måned, hvis du har behov for at op eller nedgradere dit forbrug. Men det står altid tydeligt på de enkelte mobilselskabers hjemmesider om det kan lade sig gøre, og hvordan du skal forholde dig til dette. Vi anbefaler at du kigger på hvem der kan tibyde lige præcis det du har brug for, og så derefter se på prisen. Mange gør det nemligt lige omvendt og kigger først på prisen, men det er ikke altid den bedste løsning du får der.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.