3 tips til en bedre konference

maj 7, 2015 by Glen

Der er rigtig mange ting man skal tage hensyn til ved en konference og det er ikke altid lige nemt at jonglere. Der er enkelte tips, som kan overholdes hvis man ønsker at få en bedre konferrence. Dette sikre ikke at din konferrence bliver den bedste i historien, men det vil give et rigtig godt boost.

1 varier indeholdet

Vi kender det alle, man sidder til en konference og ham der holder talen køre i en time lang monoton smøre om noget som har tabt din opmærksomhed efter de første 30 minutter. Denne oplevelse kan være dræbende for konferencen og det er vigtigt at undgå disse situationer hvor vigtig information bliver lukket ude grundet kedlig formidling. Dette kan undgåes ved at der bliver varieret i måden materialet fremlægges. Sørg for at der bliver en livlig blanding af fremlægning, cases og indvoldvering af deltagerne. Du kan også vælge at bruge en kort debat som et break fra de mange fremlægninger. Ved debater bliver deltagerne opmærksomme, da de får lov at give deres egen mening om emnet.

2 få styr på lys og lyd

Lyd og lys er essentielt for en god konference. Kan de bagerste deltagere ikke hører hvad der bliver sagt eller har svært ved at følge med i hvad der sker på powerpointet grundet dårlig belysning, skaber det knas i kommunikationen og budskaberne vil blive tabt grundet ringe miljø. Sørg derfor altid for at have et par stabile højtalere og få opsat den rette belysning når du skal have en konference.

Har man planer om at indvoldvere skal man ikke kun have mikrofon til taleren men ligeledes til deltagerne. Så når de deltager, kan alle i rummet hører hvad der bliver sagt.

3 skab stemningen

Når man variere indholdet skaber man en dynamisk stemning under konferencen, men det er ligeledes vigtigt at skabe en god stemning, ved at få deltagerne til at føle sig velkommene. Når deltagerne ankommer til konferencen, er det altid en god idé at have noget personale der står klar til at tage imod deltagerne. Denne lille detalje får deltagerne til at føle de er ventet og at i er glade for at se dem.

Det er ligeledes vigtigt at deltagerne får muligheden for at spise i pauserne. Når man ikke spiser bliver man sløv og mister opmærksomheden, dette skulle nødigt ske for jeres deltagere. Sørg derfor at der er lidt snacks eller sandwiche i pausen. En blanding af god forplejning og varieret indhold vil holde dine deltagere opmærksomme og interesseret.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.