Pressemeddelelse – roomsXXL ekspanderer i Europa

maj 7, 2015 by PM roomsXXL

Hennigsdorf uden for Berlin, april 2015 – Hotelbookingportalen roomsXXL ekspanderer til flere europæiske lande, har fået nyt moderne design og tilbyder endnu flere sikre betalingsmidler samt en stærkt udvidet hotelportefølje.

roomsXXL ekspanderer i Europa

Der har været en støt vækst i bookingerne på den tysksprogede hotelbookingportal roomsXXL.de, og nu kan der også foretages bookinger fra andre europæiske lande. Hotelportalen roomsXXL, som er kendt for favorable priser, god kundeservice og seriøs afvikling, ekspanderer til de europæiske lande Frankrig, Belgien, Holland, Norge, Finland, Danmark, Sverige, Irland, Storbritannien, Spanien og Italien. Man kan nu gå ind på disse portaler via de lokale domæneendelser, fx roomsXXL.nl for Holland eller roomsXXL.ch for Schweiz. Der er desuden planlagt flere lande, som vil blive lanceret i tredje kvartal 2015.

Moderne design og fuldt fokus på kunden

roomsXXL har fået helt nyt design, så hotelbookingen nu kan afvikles overskueligt og hurtigt fra en hvilken som helst terminal. Computer, tablet eller smartphone – designet tilpasses automatisk til skærmstørrelsen, så der er sikret optimal betjening også fra mindre skærmstørrelser. Dermed kan roomsXXL’s kunder altid booke uden problemer på en hvilken som helst enhed.

En anden forbedring er indførelsen af flere sikre betalingsmidler, fx PayPal, direkte overførsel i Schweiz eller iDEAL i Holland. For alle de nye markeder tilbydes der betalingsmidler, som er populære lokalt, så det bliver så let som muligt for kunderne. Når bookingen er foretaget, modtager kunden desuden straks sin bookingbekræftelse uden at skulle vente længe på den. Hvis der behov for det, kan bookingdokumenterne også let tjekkes og downloades efterfølgende ved at indtaste bookingkode og efternavn. Det er ikke nødvendigt at indtaste en masse personlige data for at registrere. Har man spørgsmål, kan man til enhver tid henvende sig til den flersprogede kundeservice, som nås via lokale telefonnumre.

Over 100.000 hoteller til favorable priser og nye turisttilbud

Samtidig med lanceringen af de nye landeportaler er udbuddet af hoteller endnu en gang blevet kraftigt udvidet. På roomsXXL kan kunderne nu ikke blot finde et større udvalg af hoteller i Europa, men især også i USA og Asien. I alt tilbydes der nu booking af over 100.000 hoteller i hele verden til yderst favorable priser. roomsXXL opnår attraktive rabatter ved at købe hotelovernatninger i store mængder. Disse rabatter videregives til kunderne, og roomsXXL kan dermed tilbyde lavere priser end mere kendte bookingportaler. Udover hotelværelser er det nu også muligt at booke lufthavnstransfers, udflugter og udlejningsbiler til attraktive priser. Dette afrunder viften af turistydelser.

Det er først og fremmest kunderne selv, der bærer ansvaret for roomsXXL’s succes. De mange positive bedømmelser, der hidtil er blevet givet, taler for sig selv. Men også konstruktiv kritik modtages med tak, så kvaliteten til stadighed kan forbedres.

Om roomsXXL

Vi er en mellemstor virksomhed med hjemsted i Tyskland, som primært henvender til sig rejsende fra det europæiske område. Vores mål er er formidle hotelovernatninger på hoteller i hele verden til fair priser. Vi følger vores motto: Seriøst, billigt og sikkert. Desuden bliver samtlige bookinger behandlet af vores flersprogede professionelle rejsemedarbejdere. Du kan altid komme i kontakt med os – 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Som aktivt medlem af Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR, sammenslutningen af selvstændige rejsevirksomheder i Tyskland), som har hjemsted i Berlin, er vi med til at styrke turismeerhvervet i Tyskland og har mulighed for til stadighed at tilbyde vores medarbejdere videreuddannelse. Det betyder, at vi løbende kan forbedre vores kundeservice.

Søgning og prisfastsættelse af hotelværelser på roomsXXL er baseret på en teknologi, som er specielt udviklet til dette formål. I kraft af vores innovative styrke er det lykkedes os at få Den Europæiske Union som en stærk partner, som støtter os med midler via det tyske ministerium for økonomi og teknologi.

Efter vores mening behøver hotelovernatninger selv på de bedste hoteller i verden ikke være dyre. På roomsXXL tilbydes specielle hotelpriser, som vi forhandler os frem til med vores samarbejdspartnere. Ofte sikrer vi os store mængder værelser på vores risiko til en fordelagtig pris. Disse besparelser giver vi så videre til vores kunder. Dette har sikret os en trofast kundekreds, som igen og igen nyder godt af vores superpriser.

Kontakt:

roomsXXL.dk

+45 89 88 77 99

service@roomsxxl.dk

www.roomsXXL.dk

 

roomsXXL.dk drives af:

profitrip GmbH

Veltener Str. 1

16761 Hennigsdorf bei Berlin

Tyskland

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.