Alle kan spille tennis

april 29, 2014 by CasperJDK

Det er lige før man kan kalde tennis for den moderne udgave af golf. Ligesom med golf, så har tennis også et stort og bredt publikum, og alle har mulighed for at være med til at dyrke sporten. Selvfølgelig kræver det stadig de fysiske forudsætninger for at kunne løfte en ketcher og slå til en bold. Men hvis man har en god fysisk form, så kan man sagtens deltage i denne sportsgren, selvom man har rundet de 80 år. Der er ingen aldersgrænse på tennis, og det er langt fra lige så fysisk krævende som mange andre sportsgrene.

Så hvis du gerne vil i gang med at dyrke en sport, men ikke rigtig ved, hvad du vil egne dig inden for, så kan det da være, at du skulle overveje tennis. Så længe du bare kan finde en partner, der spiller på dit eget niveau, så kan det være utroligt underholdende at spille, og det er meget enkelt at sætte dig ind i. Kender du ikke reglerne på forhånd, så kan du være ganske rolig, da det ikke tager særlig lang tid at lære og forstå dem. Og inden du har set dig om, er du i gang med at spille.

Det gode ved tennis er blandt andet også, at det er muligt at spille i hele Danmark. Lige gyldigt hvor du bor, så er der gode chancer for, at du kan finde en tennisklub nær dig. Så hvis du gerne vil finde dig et sted at spille, så er det da bare med at finde den nærmeste tennisklub og melde dig ind. Enten kan du booke dine egne baner, hvis du allerede har nogle at spille sammen med. Eller også kan du starte på et hold, hvor du automatisk vil blive sat sammen med en anden. Det er en god måde at komme i gang på, hvis man ikke lige har nogle tennisinteresserede i sin omgangskreds.

Det koster ikke særlig meget at gå til tennis, og det eneste, det kræver, er en tennisketsjer og nogle bolde. Hvis du bare spiller for sjov, så kan du sagtens bare bruge de løbesko, som du sikkert allerede har stående hjemme i skabet. Og det er muligt at få billige ketsjere, som egner sig godt til at spille for sjov med. Du behøver ikke købe alt det dyreste tennis udstyr bare fordi du gerne vil spille en times tennis en gang om ugen.

Så har du mod på nye udfordringer, og er du ikke vild med tanken om at skulle spille golf, så kan det være, at tennis er noget for dig. Du kan jo altid give det et forsøg og derefter sætte dig ned og finde ud af, om det er noget, du vil fortsætte med, eller om det bare var det. Hvis du nu kommer til at elske tennis, så er det jo fjollet, hvis du ikke bare kaster dig ud i det og prøver det her og nu. Der er intet at tabe og en masse at vinde på det.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *