Praktisk pusletaske i lækkert design

april 29, 2014 by Emma

En af de første ting, som mødre nok går ud og anskaffer sig, inden barnet kommer til verden, er en pusletaske. Fædrene kan eventuelt også anskaffe sig en, så man har en hver. Det kan være meget praktisk, så man ikke altid skal deles om den samme. Selvfølgelig er det så en post på dagsordenen, som kommer til at koste dobbelt så meget, hvis man skal ud og anskaffe sig to i stedet for en enkelt. Men kommer i til at være en del hver for sig med barnet, så kan det altså være utroligt praktisk at have en hver. Men det er noget, i må gøre op med jer selv. Er det ikke nødvendigt, så er der jo ingen grund til at kaste penge efter to stykker.

Om man er den mere praktisk type, eller går efter noget med stil, er jo helt op til dig selv at finde ud af. Man kan også sagtens finde pusletasker, hvor begge dele går op i en højere enhed. Vælger man et mærke som Bystroom eller Ida Ising, så kan man være sikker på, at der både er noget for den stilsikre, men også den praktiske type. De har lavet en del designs, som er værd at kigge nærmere på, hvis du alligevel er på jagt efter en pusletaske her og nu. Det er let at finde frem til dem, så du kan bare hoppe ind og se et par billeder af dem og finde ud af, om de er noget for dig.

Går man ikke så meget op i design og udseendet, så kan man selvfølgelig også vælge nogle af de lidt billigere mærker, der er på markedet. Langt de fleste fungerer helt fint, og har man ikke noget imod, at taskerne måske ligner noget, der er tyvstjålet ud fra en dårlig 90’er film, så er det jo bare sådan en model, man vælger. Det er selvfølgelig ikke alle de billige modeller, der er mindre heldige med udseendet. Man kan godt være heldig at finde et par stykker, der ser ganske fine ud, og som man sagtens kan være bekendt at gå rundt med offentligt.

Det essentielle er selvfølgelig bare, at man kan have de nødvendige ting og sager i. Og det er jo selvfølgelig op til den enkelte, hvad man har med i sin pusletaske, men noget af det, der er fornuftigt at have med sig rundt, er eksempelvis stofbleer, normale bleer, skiftetøj, skumklude, vådservietter, plastikposer og amme indlæg, bare for at nævne noget af det. Udenpå kan pusletaskerne se nok så elegante ud, men det er i bund og grund det samme, der er inde i hver eneste pusletaske rundt omkring i landet.

Og det kan være en god ide at have sin pusletaske klar og tage den med på hospitalet, når fødslen melder sin ankomst. Så er man klar til at tage vare på barnet, når det har set de første solstråler. Og så har du den også ved hånden fra det moment af, så du er klar til enhver situation. For når man forlader hospitalet, så er man ret meget overladt til sig selv, og så er det jo vigtigt, at man har alt det vigtige lige ved hånden, og man er klar til at skifte ble, vaske gylp af eller kan skifte t-shirt, hvis man gennembløder sin bluse. Og husker man sin pusletaske, når man tager afsted til hospitalet for at føde, så har man den med sig fra det øjeblik af. Og derfra kan du godt regne med at skulle dykke ned i den ofte efter det ene eller det andet.

Gratisbabypakke.dk har vi fundet nogle virkelig lækre pusletasker i alle prislejer, men alle i lækkert design og med praktiske detaljer der gør livet lettere når man er på farten og den lille skal skiftes.Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *