Argan olie er godt til hårpleje eller til at fjerne skæl

marts 28, 2013 by lala

Argan oliens mange gode egenskaber har gjort, at olien er blevet verdens kendt på få år. Selvom flere fejlagtigt tror, at olien har været kendt i århundreder af berberne i Marokko, så er det desværre ikke sandheden. Argan olien og oliens egenskaber blev først opdaget indenfor de sidste 10 år. I 2007 var der 2 producenter i Marokko af olien, mens der i skrivende stund (2013) er over 100.
Det er dog sandt, at berberne i århundreder har spist argan frugten, og på den måde fået nogle af de mange næringsstoffer, men de har ikke kendt til olien, og de har ej heller produceret den.

Argan olie til håret

Argan olien indeholder en masse gode næringsstoffer og vitaminer, som håret har godt af. Det er næringsstoffer og vitaminer, som kroppen selv naturligt producerer, men ved at tilfører ekstra, så opnår du blot en endnu bedre effekt. Det er især de essentielle fedtsyrer og vitamin E & F, som er godt for håret. For de styrker nemlig hårstråene på en naturlig og enkel måde, og så undgår du at de knækker, at du får spaltede spidser, samt at der opstår skæl eller svamp i hovedbunden.

Håret bliver på meget kort tid mere fyldigt, og det vil få sin naturlige og fine glans tilbage. Håret bliver desuden mere blødt, og det vil føles helt nyt. Lidt i stil med hår på børn, som er blødt og rigtig lækkert at røre ved. Og det sker altså uden at du bruger kemi eller andet.

Så vil du gerne gøre lidt ekstra for dit hår, så bør du pleje håret med argan olie dagligt eller et par gange om ugen.

Arganolie fjerner skæl

Alle der har haft skæl ved, hvor irriterende det er, og hvor svært det kan være at slippe af med. Skæl opstår enten fordi, at hovedbunden er tør, og dermed sprækker. Så drysser den sprækkede, og skæl problemet er en realitet. Ellers opstår det, fordi der er gået svamp i hovedbunden, hvilket tit sker for personer, som bruger mange hårprodukter, og ikke får dem vasket ud. For hovedbunden og håret kan ikke ånde, og dermed opstår svampe problemerne.

Ved at pleje hårbunden med argan olie, så tilfører olien huden de vigtige essentielle fedtsyrer, som opfrisker og opstrammer huden. Dermed undgår du en udtørret hovedbund, og den ene type af skæl er fjernet. Olien er ligeledes rensende og helende, og derfor fjerner den også startende svampe problemer. Den tager problemet i opløbet, og så er du også af med den anden form for skæl.

Så alt i alt kan du relativt billigt pleje og behandle dit hår, så du undgår skæl problemer i fremtiden.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *