Vinduespudsning på sjælland

marts 27, 2013 by Sam

Foråret er på trapperne, solen begynder så småt og skinne, og du begynder og  ligge mærke til alt det snavs der er på dine ruder. Så er der to muligheder. Du kan pudse dine vinduer selv, eller du kan kontakte et professionelt vinduespudser firma. hvis du vælger og pudse dem selv, så vil jeg anbefale dig og læse denne artikel om hvordan man pudser sine vinduer, den er skrevet i samarbejde med en vinduespudser med mange års erfaring.

 

Hvis du ikke orker og hænge ud af vinduerne selv, er bange for højderne på stigen, eller bare ikke har tiden til det grundet en travl hverdag, så er det her den anden mulighed kommer ind i billedet. Det er og kontakte et professionelt vinduespudsnings firma.

AS-Polering & Rengøring tilbyder top kvalitetspolering, til yderst konkurrence dygtige priser. Vi har base i ringsted, men dækker næsten hele region sjælland. Vi levere altid et tilfredstillende resultat, vores medarbejder har mange års erfaring. Vi har udgangspunkt fra Ringsted og skælskør. Så vi dækker både midt og sydsjælland.

Så har du ikke tiden, eller orker du bare ikke og pudse din vinduer selv. så skal du være velkommen til og kontakte AS-Polering & Rengøring for et uforpligtende tilbud. Mange bliver overrasket over hvor billigt det er og få pudset sine vinduer.

Vi dækker følgende byer Ringsted og omegn – Slagelse og omegn – Næstved og omegn – Haslev og omegn – Køge og omegn – Sorø og omegn. Og en masse mindre byer rundt omkring disse byer. I de følgende større byer kan vi tilbyde yderst attraktive priser da vi i forvejen betjener en masse kunder i de byer. så skal du med på ruten og nyde godt af de billige priser, så meld dig til et af vores faste abonnomenter, vi tilbyder følgende abbonomenter, hver 4, hver 8, og hver 12 uge. Ellers kan du selvfølig bestille os fra gang til gang.

AS-Polering & Rengøring kan selvfølig også hjælpe med rengøring, Både erhverv og for private. vi betjener over 100 ældre byer i følgende byer. vores priser er nogen af de billigeste på markedet, uden og gå på kompromis med kvalitetten. Pris eksempler 100 kvm fra 495 kr. det indbefatter aftørring af støv i nå højde, støvsugning, vaske af gulve, rengøring af toiletter. Vi bruger kun svanemærket produkter, og går op i vores grønne profil.

ydermere har vi  en hus og have service. Dette tilbyder vi kun til vores faste abonnomenter kunder, til rigtige fordelagtige priser. Besøg vores hjemmeside for yderliger oplysninger.

De bedste hilsner

AS-Polering & Rengøring

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *