Carstens Diner: Vi laver maden til din lejlighed

april 22, 2018 by carstens.Dinner

Vi er Carstens Diner

Carstens diner ligger i Lynge, og har også hallens cafeteria! Her er du hjertelig velkommen til at afholde din festlige lejlighed, om end det er barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup. Vi kan huse alle former for selskaber og komsammener. Hos os kan du få vores egne sammensatte menuer, du kan også selv plukke og udvælge de retter, du synes er gode for lige præcis din anledning. Vi laver derfor skræddersyede menuer, både som middag, frokost og brunch. Vi kan også tilbyde dig spansk inspireret tapas, sæsonmenuer såsom julefrokostmenu og nytårsmenu, og også receptionsmenuer.

 

Maden – det vi elsker

Maden er al sammen lavet fra bunden, og med gode og bæredygtige råvarer. Vi laver ALT vores mad fra bunden og af disse rå- og fødevarer der er af høj kvalitet.

Vores nyeste idé er grillmenuer, hvilke du også kan bestille i dag. Vi kan tilbyde dig vores grillmenuer, til en konkurrencedygtig pris. Vores motto er at du skal have noget for dine penge, uden at føle at du får noget der ikke er af kvalitet. Du kan sammensætte disse menuer efter behov smag og lyst.

 

Personalet

Vores kok hedder Carsten. Carsten er en mand med sans for kvalitet, derfor får du altid mad fra os der er af bedste kvalitet og lavet og bearbejdet med et godt håndværk. Vores ansatte har alle en stor interesse inden for mad, og elsker at arbejde med friske og kvalitetsmæssige føde- og råvarer. Vi kan levere din mad lige til døren hvis du har brug for det også! Dette kan du læse mere om på vores hjemmeside.

 

Passionen for mad kan smages og mærkes

Passionen kan mærkes i maden! Vi laver KUN mad af kvalitetsmæssige rå- og fødevarer, hvorfor du altid får frisk, smuk og lækker mad fra os. Passionen kommer indefra og bliver udtrykt på forskellig vis alt efter dit behov. Ønsker du romantisk mad, kan vi lave de. Ønsker du mad der skriger af rock’n’roll, kan laver vi det.

 

Kontakt os i dag

Vores hjemmeside er et univers fyldt med mad til alle mulige forskellige lejligheder! Tag endelig et kig, men pas på – det kunne være at du lod dig friste. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores madlavning, allergener, intolerance eller andet, så tøv endelig ikke. Tag kontakt til os på telefon +45 70 22 20 53 eller kom i korrespondance med os gennem vores kontaktformular. Vi vil naturligvis være behjælpelige med at få sammensat den mad til din lejlighed du ønsker.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *