Juice Kur en sund vane

april 22, 2018 by unplugged

Snup en Juice Kur jævnligt – Det er en rigtigt sund vane.

Hvis du sommetider synes, det er svært at få grøntsager nok, er et af ​​de bedste skridt, du kan tage for din egen sundhed, at investere i en saftpresser af høj kvalitet. Råsaft kan sammenlignes med “levende suppe”, da den myldrer med de mikronæringsstoffer, mange mennesker mangler.

Når du drikker frisklavet grøn saft er det næsten som at få en indsprøjtning af vitaminer, mineraler og enzymer, fordi de går direkte ind i systemet uden at skulle nedbrydes først.
Hvis du drikker saften lige på sengekanten om morgenen, kan det give dig et naturligt boost af energi uden brug af stimulanter som for eksempel kaffe. Da saften allerede er let fordøjelig, kan den være med til at forny din energi inden for så lidt som 20 minutter… og det er blot en af de mange fordele.

Tre grunde til, at juicing er en fantastisk god vane for helbredet

Der er hovedsaligt tre årsager til, at det kan anbefales at inkludere juicing med grøntsager i dit program for optimal sundhed:

1. Juicing hjælper dig med at absorbere alle grøntsagernes næringsstoffer. Dette er vigtigt, fordi de fleste af os har reduceret fordøjelsesevnen ved ikke lige at vælge de optimale fødevarer over mange år. Dette begrænser kroppens evne til at absorbere alle grøntsagernes næringsstoffer. Saftpresning vil hjælpe ved at “for-fordøje” dem for dig, så du får mest muligt ud af næringsstofferne i stedet for, at de ryger lige i toilettet.

2. Saftpresning gør det muligt for dig at indtage en sundere mængde grøntsager på en effektiv måde. Så godt som alle sundhedsautoriteter anbefaler, at vi får 6-8 portioner grøntsager og frugter om dagen, og der er meget få af os, der rent faktisk indtager så meget. Juicing er en nem måde, hvorpå du så godt som kan garantere, at du vil nå dit daglige mål, hvad grøntsager angår.

3. Du kan føje et større udvalg af grøntsager til kosten. Mange mennesker spiser de samme salater eller grøntsagsretter hver dag. Dette er i modstrid med princippet om variation i kosten og øger risikoen for at blive overfølsom overfor visse fødevarer.

Desuden begrænser det antallet af forskellige fytokemikalier i kosten, da hver enkelt grønsag byder på unikke fordele. Med saftpresning kan du presse en masse forskellige grøntsager, som du måske normalt ikke ville spise hele.

Desuden kan saftpresning:
Fremme vægttab. I en undersøgelse tabte voksne, der drak mindst 2½ dl grøntsagssaft som en del af deres daglige kost, 2 kg over 12 uger, mens dem, der fulgte den samme kostplan uden at drikke saften, kun tabte et halvt kilo. Dem, der drak grøntsagssaft, øgede også deres indtag af C-vitamin og kalium, mens de reducerede deres samlede indtag af kulhydrater.

• Styrke immunsystemet ved at fylde det med concentrerede fytokemikalier. Råsaft indeholder også biofotonisk lysenergi, der kan bidrage til fornyelse af kroppen.

• Øge energien. Når kroppen har rigeligt af de næringsstoffer, den har brug for, og din pH er optimalt afbalanceret, får du mere energi. Siden den kan bruges af kroppen med det samme, siger folk, der drikker frisk saft, som regel, at de kan mærke et “kick” of energi næsten øjeblikkeligt.

• Holde hjernen sund. Folk, der drak saft (af frugter og grøntsager) over tre gange om ugen – sammenlignet med under en gang om ugen – var 76 procent mindre tilbøjelige til at få Alzheimers ifølge mange undersøgleser.

Hvis du selv vil gå i gang med at presse juice er det vigtigt du har en god juice maskine og HUROM er bestemt en af de bedste maskiner på det privat marked, den kan du købe her, http://www.domotech.dk/

Alternativt kan du også gå den nemme vej og købe en færdiglavet juicekur som er 100% koldpresset og den kan du bestille online hos Unplugged Juice her, Køb Juicekur


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *