Chinos til kvinder hitter i sommermoden 2014

februar 25, 2014 by moderigtig

Hvis du står og mangler et par bukser denne sommer, som du kan bruge på arbejde og når du skal i byen er det helt klart et par chinos, du skal gå efter og gerne i pastelfarver eller stærke farver, du kan dog også finde forskellige spraglede varianter, hvis du virkelig vil pifte dit outfit op.

Nogle synes måske, at chinos ligner de bukser, som man bruger sammenmed et jakkesæt, men faktisk er chinos ikke lige så stive i materialet som suitbukser. Kendetegnet ved chinos er derudover, at de ikke sidder fuldstændig stramt på numse og lår, men altså mere løst sammenlignet med eksempelvis skinny jeans. De bliver også smallere nede omkring benet, og på grund af deres enkle design er de nemme at sætte sammen med både toppe, t-shirts og skjorter. De førnævnte faktorer gør, at mange kvinder også bedre kan lide at gå med chinos frem for mange andre slags bukser, som eksempeilvis jeans til kvinder.

Når du køber dine chinos bør du også tænke på, hvilken årstid det er. På denne tid af året kan et par eksempelvis farverige chinos med enten blomster eller prikker være det perfekte valg til dit sommerlook. Farver som hvid og cremefarvet er denne sæson igen også meget på mode, og derfor kan et par chinos i denne farve også give et klassisk og flot sommeroutfit! Om vinteren vil mange vælge at have chinos på, som er mere afmattet i farven. Dog afhænger farven og designet på dine chinos også meget efter, om du vil bruge dem på jobbet eller i fritiden og til fest. Chinos er relativt nye i Danmark, de blev først rigtigt populære i 2012. Men i det store udland har chinos længe været noget af det mest populære, man som kvinde kan iføre sig – når vi taler om benklæder til damer.

Zalando har et stort udvalg af forskellige slags farvede chinos til rimelige priser,  Hvis du gerne vil have et par tidsløse og rigtig lækre kvalitets chinos, så har blandt andet Tiger Of Sweden, Marc O’Polo og Mos Mosh lavet mange af disse. Men der er også mange andre steder online, hvor du kan købe de lækre bukser – tjeck eventuelt Boozt eller smartgirl.

Hvis du er en rigtig fashionista vil et par moderigtige og lækre chinos med sikkerhed kunne pifte din garderobe op! Netop nu er et godt tidspunkt at handle ind til fotrårsgatrderoben, der er nemlig rigtig mange gode tilbud i disse dage.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.