Køb af Smykker online i Danmark

februar 25, 2014 by jesmo

Danmark er ved at være rigtig god med når det gælder smykkebutikker og smykkeshops på nettet. Der er et super alsidigt udvalg hos de forskellige webshops som har specialiseret sig i salg af Smykker Online til absolut attraktive priser. Tidligere var det meget brugt at handle smykker i udlandet da der ikke var så mange shops i vores lille land. Nu er det ved at være de udenlandske kunder der køber i DK, da både design og kvalitet er i højsædet – ikke at forglemme de Danske smykkebrands som jo er verdenskendte.

Hvad er fordelen ved at købe Smykker på nettet.

Især til højtider som f.eks jul kan du slippe for at skulle i butikkerne og stå i kø for at købe dine smykkegaver. Derudover kan du ofte købe online med både gratis fragt og en lang returret – dvs du kan købe flere slags smykker og prøve dem af hjemme hos dig selv. Dem du ikke synes sidder lige i skabet sender du bare retur og får dine penge igen – De Danske webshops er underlagt en lovpligtig returneringsret som du ikke altid finder i udenlandske netbutikker. Mange shops har også en ønskeseddel funktion som du kan bruge til at sende dine ønsker til venner og bekendte – med direkte link ind til de smykker du  ønsker dig, det er både nemt og hurtigt for dem der vil give dig en smykkegave. Den mulighed finder du ikke hos de fysiske butikker.

Kan jeg være sikker på kvaliteten

Som oftest er det en ganske god kvalitet du køber online, da butikkerne også lever at en god omtale og tilbagevendende kunder. Strenge regler for renhed og sundhed i smykkerne får du også her i landet, da smykkerne skal være testet for både nikkel og bly. Så alt i alt er du dækket ret godt ind ved at lave dine smykkeindkøb på nettet. Dog skal du nok holde dig fra de allerbilligste smykker da de som oftest er importeret uden de nødvendige tests og kvaliteten står nærmest sikkert mål med prisen.

Hvem køber flest smykker online

Tidligere var det helt sikkert kvinder der købte flest smykker over nettet men i dag tror jeg det svært at sige, da rigtig mange mænd også handler Herresmykker i stor stil – faktisk bruger de flittigt smykkebutikkerne online da ikke alle mænd har lyst til at stå skoleret til offentlig skue og købe f,eks øreringe eller fingerringe til sig selv – måske en anfægtelse af det maskuline i sekundet – men de bærer dem alligevel for at få en fed stil men handler nok mest diskret via computeren 🙂


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.