Der er mange fordele ved en glasvæg

august 24, 2015 by Henrik Andersen

Vælger man en glasvæg i stedet for et bruseforhæng er der mange fordele. Netop af denne grund har brusevægge i glas hittet ekstra meget i løbet af de sidste par på. Kigger man på den danske badeværelsesmode, er det klart, at glasvægge fylder mange sider. Der er mange forskellige slags brusedøre- og vægge i glas, og af denne grund er der også mange forskellige fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Der er dog nogle, der går igen ved stort set alle. Her kan du få et overblik over, hvad der taler for, at du får skiftet dit bruseforhæng i badeværelset ud med en brusevæg i glas.

Derfor bør du vælge en glasvæg til dit badeværelse

Der er specielt to grunde, der gør, at glasvægge er et godt alternativ til den klassiske måde at afskærme brusekabinen på.

  • En glasvæg skaber mere rum i badeværelset
  • Det lysindfald, der kommer fra vinduerne, vil kunne bevæge sig bedre i rummet

Først og fremmest er der mulighed for at skabe et mere rummeligt badeværelse, hvis man benytter sig af glasbrusevægge. Dette er af den simple grund, at glasvæggen tillader, at man kan se en større del af rummet. Hvis man også vil have mere plads at bevæge sig på, kan man købe glas og brusedøre, der opsættes i et hjørne. På denne måde kan man folde brusevæggene sammen, således at man kan bevæge sig i hele rummet.

Derudover er der også en stor fordel i, at man kan udnytte det lys, der kommer ind fra vinduerne, bedre. Lyset vil nemlig kunne bevæge sig igennem glasdørene og derefter reflekteres på væggene. Vil man have endnu mere lys i rummet kan det i høj grad anbefales, at man maler væggene i en lys eller hvid farve. På denne måde får man det maksimale ud af lysindfaldet.

Der er altså masser af muligheder for at man kan skabe præcis den stil man ønsker igennem glasvægge. Selvom man ofte selv har en masser ideer til hvad der virker bedst, kan det også være en god idé at tage flere med på råd, så man ender med den helt rigtige løsning til badeværelset. Har du særlige behov for at glasset skal være i bestemte mål, kan du med fordel tage kontakt direkte til forhandleren eller producenten, med henblik på at høre om mulighederne herfor. I langt de fleste tilfælde vil de kunne hjælpe dig med en skræddersyet glasvæg.

Find mere inspiration til glas og brusevægge i glas hos unidrain.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.