Lån dine penge online

august 24, 2015 by gooose

Det er let at låne penge online

Der var engang hvor det eneste sted du kunne gå hen for at låne penge var i din egen bank. Disse tider er ovre, for nu er der masser af muligheder på nettet for at du kan låne penge til det ene eller det andet. Det eneste det kræver blot at du ikke står i RKI eller andre debitor registre som dårlig betaler. Ellers kan du hos de fleste lånefirmaer låne penge online uden at stille nogen form for sikkerhed. Enkelte lånefirmaer kræver dog at se din sidste lønseddel, men det er kun hvis det gælder lån i en vis størrelse. Ellers kan du faktisk låne til hvad som helst, og du kan underskrive låne aftalen online med dit NEM ID. Det bliver jo ikke meget nemmere efterhånden.

Minilån og Kviklån

Det er blevet meget populært at optage de såkaldte Minilån eller Kviklån, som også bliver kaldet sms-lån. Dette alene pga. at mange benytter sig af at låne penge på denne måde over deres mobiltelefon. Skal du bruge et større forbrugslån, så kan det også sagtens lade sig gøre på denne måde online. Flere af Minilån og kviklån typerne er endda gratis at benytte hvis du holder dig til beløb på omkring 3000 – 4000 kr. og at det er første gang du optager et lån på denne måde. Det koster ikke en øre, men skal til gengæld betales tilbage indenfor 30 dage. Betaler du ikke til tiden, så falder hammeren i form af straf gebyrer som skulle være ret dyre. Men betaler du til tiden, så har det været ganske gratis for dig at låne disse penge. Dette kan kun lade sig gøre første gang du optager lånet hos det enkelte lånefirma.

Forbrugslån og kassekredit

Det er faktisk gået så vidt at hvis du ønsker at få dig en kassekredit, så kan det også lade sig gøre hos enkelte lånefirmaer online. Har du været i din egen bank og er blevet afvist, så kunne dette være en mulighed for dig at forsøge på denne måde i stedet for. Hvis du ønsker at optage et almindeligt forbrugslån online og uden om din egen bank, så kan du også gøre det, da der findes lånefirmaer der udbyder disse og til en ret lav rente, som sagtens kan konkurrere med bankernes renter. Disse typer lån kan du bl.a. ansøge om hos Santander privatlån og D:E:R. Husk kun at låne til det du skal bruge pengene til, og ikke lige tage 20.000 kr. oveni til sjov og ballade, da der ryger mange måneders ekstra betaling på sådan et lån, samt endnu flere renter som du skal betale tilbage. Blot et godt råd fra os til dig.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.