Derfor skal du have dig et iPhone-etui

marts 5, 2017 by Henrik Andersen

Vi har alle prøvet at tabe mobilen på gulvet og i et par sekunder være ude af os selv med tanken om, hvad der nu lige sker med skærmen. Mange er kommet den urolighed til livs ved at beskytte deres telefon med et iPhone-etui. Det er da også det mest anbefalede. Så slipper man også for at skulle betale dyre regninger for reparationen.

Nogle vælger at købe et etui, som dækker hele ens iPhone. I tilfælde af at du taber telefonen, er den sikret på både forside og bagside. De stød og slag, som telefonen kan udsættes for, er dermed mindst muligt skadelige for telefonen på den ydre. Det bedste iPhone etui er derfor et, der dækker hele telefonen, men det skal også være praktisk, så du nemt kan få aktiveret telefonens skærm, når du skal have den i brug. Nogle etuier fungerer som en lille pose eller case, du kan lægge telefonen ned i, mens andre er nogle, hvor du lægger telefonen i, og så fungerer den ene af siderne som et slags låg, du lukker etuiet med.

Der findes etuier til iPhone for enhver smag

Samtidig fås etuier i flere forskellige farver og modeller. Der er nogle, der sværger til, at de meget gerne vil have deres produkter i læder. Det kan man sagtens få et etui i. Der findes også gummi-etuier, plastik etuier mm. Det vigtigste, du skal tænke over, er, hvilken slags du helst vil have. Mulighederne er så mange, så der er helt sikker noget lige efter din smag.

Er du til det mere luksuriøse, og vil du gerne udtrykke det med et etui, kan det også lade sig. Flere feterede modefirmaer som Louis Vuitton og Gucci laver også etuier. Så der behøver man ikke gå ned på noget.

Ønsker du mere inspiration til valg af iPhone-etui, så kan du også kigge forbi www.coolpriser.dk/shop/iphone-etuier-tasker-2973s1.html, der giver gode råd til at beskytte din telefon. Etuier, tasker og punge kan fås i mange forskellige farver og materialer. Fælles for dem alle er dog, at din iPhone beskyttes imod ridser, slag og tab, hvilket sikrer den en længere levetid. En ny glasskærm kan roligt koste det samme som hvad en halv telefon koster. Derfor er det typisk hurtigt tjent hjem og dermed en god investering.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *