Disney & Marvel Produkter på nettet

juni 19, 2016 by Ballegaard

Når det kommer til børnetøj, kommer man ikke udenom Disney og Marvel produkter. Børnene vil naturligvis have tøj på, med billeder af deres favorit superhelte og favorit prinsesser. Det gælder både for drenge og piger, at bukserne eller trøjen gerne skal have tryk med deres favorit figur. Det er lidt det samme som hos voksne. Der handler det mere om brandet, hvor her er det den figur eller serie som barnet er tosset med. På Toytoy.dk finder du et stort udvalg af Disney tøj til både piger og drenge i alle aldre, lige fra 0-12 år.

Blandt sortimentet af børnetøj finder du både Disney frost tøj, Minions tøj og selvfølgelig star wars tøj samt tøj med Ninja turtles, superman, spiderman og alle de kendte disney prinsesser. Alt tøjet du finder på toytoy.dk er officielle licenserede disney og marvel produkter, der sikre den gode kvalitet i tøjet. Sortimentet følger årstiden og de nye disney kollektioner. Så om sommeren vil du kunne finde utrolig fede børne t-shirts, shorts og selvfølgelig disney badetøj også uv beskyttende badetøj, herunder både bikini, badedragter og badeshorts. Om vinteren vil kollektionen være præget af Disney overtøj såsom jakker, huer, handsker og skibukser mv.

Superhelte & Prinsesse Sengetøj

Udover et kæmpe udvalg af Disney og Marvel tøj, finder du også en masse forskellige former for Disney og marvel sengetøj. Her finder du både frost sengetøj, minions sengetøj, spiderman sengetøj og alverdens andet sejt sengetøj til børn

Du finder rigtig mange forskellige sengesæt hos Toytoy, alle med fantastiske og ikke mindst eventyrlige print af alle børnenes favorit figurer. Børnene får en rigtig god start på en nattesøvn, når de ligger og bliver beskyttet af deres yndlings superhelt i form af superman eller batman. Det sætter automatisk gang i fantasien hos børnene, så de forhåbentlig sover godt og længe og får en dejlig nattesøvn, sammen med deres favorit figurer.

Pigernes favorit sengesæt er uden tvivl Disney frost sengetøjet. Frost filmen indtog verdenen med storm, og er blevet det helt store hit blandt pigerne. Derudover er doc mcstuffins og sofia den første også gode bud. Sammen med Hello Kitty sengetøjet.

Penalhuse og Skoletasker

Udover børnetøj og sengetøj finder du også et kæmpe udvalg af skoleting til børnenes skoledag, selvfølgelig med deres favorit figurer afbilledet derpå. F.eks. en sej star wars skoletaske, minions skoletaske eller frost skoletaske med tilhørende disney penalhuse og malersæt mv. til. Så er de kære børn klar til at give den gas ovre i skolen og lære en masse nye ting. Til idrætstimerne kan du naturligvis også finde alverdens disney gymnastiktasker mv. Så tag et kig på toytoy.dk


1 kommentar »

  1. Michael siger:

    Glem heller ikke madkassen med Disney figurer og temaer.
    Anna fra Frozen er meget populær også på rygsækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *