Drop datingprojektet og find en kæreste

december 13, 2012 by Energy

Okay, så du har datet nogle måneder. Været ude og aktivt gjort noget for det. I efterhånden mange måneder og stadig ingen held – og nu begynder det at blive virkelig vigtigt at få en kæreste. Så vigtigt at alt andet bliver ligegyldigt og farveløst, fordi der ikke er nogen at opleve det med. Vi kender den allesammen – den nedadgående spiral.

Man bliver så opsat på at det skal ske, så forhippet på at man vil have en kæreste, NU NU NU, at alt hvad man gør får den stik modsatte effekt. Det er en ofte bevist sandhed at når først du er nået dertil, når først det åbne blik er udskiftet med tunnelsynet og alting kun handler om dette ene, så falder alting til jorden. Du møder ingen, dem du møder er idioter, dem der ikke er idioter har kærester og dem der ikke er idioter og er single kan bedre lide din veninde.

Og man ved det godt, man har været der før, så man prøver – desperat – at skjule den indre desperation. Men her drejer det sig om så subtile signaler, bagvendte reaktioner og alskens andre smånuancer vi sender ud i verden, at det er umuligt at definere og dermed stoppe.

Så der er ikke andet at gøre end at give op. Droppe det. Hvilket umiddelbart kan føles som enden på drømmen – men som faktisk kan være lige præcis den rigtige vej.

For der kan være noget magisk ved at give op, ved at smide hele dynen fra sig og erklære for sig selv og verden; “f… det, det virker alligevel ikke, jeg gider ikke mere”. Det er et slip helt ind i nervesystemet som frigør alt den energi der er bundet i det anspændte, sammentrukne “det skal være NU!”

Pludselig står du ikke længere i vejen for dig selv, tunnelsynet er udvidet til 360° og verden er igen befolket af mennesker indeholdende stort og småt, og ikke kun delt op i datingdesperationens sort-hvide kategorier: single/optaget, mulighed/umulighed.

Det er fuldstændig det samme der sker når man lige er lykkeligt installeret i et parforhold og tilbuddene pludselig vælter ind – det er ikke længere vigtigt, ikke på dén måde, du har hvad du skal have og din energi er let og afgrænset og dermed super tiltrækkende. Altid gennem firstdate  du vil finde de mest og bedst singler, tjek os ud i dag. Vi lover dig en fantastisk rejse Vi lover dig en god rejse forude, dag og nat!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *