Knyttede armbånd er stadig hot!

december 29, 2012 by krausing

Armbånd er noget som både kvinder og mænd går med i dag, og det er specielt de knyttede armbånd som har fået meget opmærksomhed, da priserne typisk er på et lavt niveau, hvor langt de fleste kan være med.

Vælger man et mere traditionelt eksklusivt armbånd er priserne typisk høje, men med et knyttet armbånd kan man sagtens få armbånd som er også ser eksklusivt ud for en ganske lav pris, hvilket har skabt det store marked. Der er dog stadig stor forskel på de armbånd som tilbydes, hvilket selvfølgelig også kan ses på priserne som de bliver solgt for i både online og fysiske butikker.

Der er ikke én specielt aldersgruppe som kun går med knyttede armbånd, men det er primært de unge som har taget knyttede armbånd til sig. Her skal det også nævnes det næsten kun er de yngre drenge som går med knyttede armbånd, da det er en del udfordrende og typisk ikke passer til et ældre og mere elegante look.
Piger og kvinder der i mod kan sagtens gå med de knyttede armbånd lige meget alderen, og pga. de mange forskellige designs som tilbydes er der også et til både den festglade unge pige, mens den mere ambitiøse karrierekvinde sagtens også kan finde et til hendes stil.

KrauZach er et nyt dansk smykkebrand og et eksempel på en producent af knyttede armbånd, som har et flot udvalg af armbånd, men stadig ikke tager alverden for armbåndene. Derudover har de også lagt en fin CSR-strategi, da der bliver doneret 5 % af det samlede overskud til bekæmpelse af brystkræft!
Pga. KrauZach har valgt at specialisere sig i produktion af knyttede armbånd kan man være sikker på, at man finer nye og lækre armbånd i forskellige nye designs løbende, mens den danske kvalitet selvfølgelig bliver opretholdt! Størrelserne hos KrauZach er onesize, da de alle kan reguleres fra forholdsvis små og op til lidt større håndled.

Knyttede armbånd til forskellige typer personer

Eksempler på de meget forskellige designs er armbåndene Bright Sight som normalt koster 395 kr., hvor man finder 11 funklende swarovski kugler, hvilket skaber massere af opmærksomhed. På den anden side er der det mere elegante og anonyme Black Dull til 275 kr., hvor man bliver beriget med en række matte perler i sort onyx look som danner ramme om én sort kugle mere flere swarowskikrystaller i.

I hvert fald er knyttede armbånd en sikker gave at give, hvis du snart skal til fødselsdag, jubilæum eller en anden festlig lejlighed, hvor du enten synes herren eller damen skal have et nyt lækkert smykke.

Du kan læse mere om KrauZach-konceptet her.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *