E-cigaret i Nyhederne

november 26, 2013 by johnsone123

Det er revolutionerende e-cigaret enhed, der ser ud som, føles og smager som en rigtig tobak cigaret, men det indeholder ikke farlige kemikalier såsom tjære, aske, kulilte mm. En elektronisk cigaret tilbyder samme nikotin fix som almindelig traditionel tobak cigaret .

Nogle fordele ved at bruge elektriske cigaretter er som følger;

o Ingen aske , tjære, kulilte og andre skadelige stoffer
o Tilbyd samme smag og føles som traditionelle tobak cigaret
o Eliminer gule tænder
o Ingen flammer eller brand
o Ingen røg for dine omgivelser

De fleste mennesker over hele verden er forelsket i e cigaretter på grund af sin mangfoldige fordele. Ifølge producenterne af denne e-cigaret, er den mest betydningsfulde fordel, at det hjælper de regelmæssige og livsvarig tobak rygere til at holde op med at ryge nemt og billigt. En anden fordel er, at det er bedste alternativ til tobak cigaret , som ikke indeholder skadelige kemikalier såsom tjære, aske, kulilte og meget mere , der ofte forårsager kræft, astma og nogle andre lidelser blandt rygere.

De fleste lande rundt om i verden har forbudt brugen af traditionelle tobak cigaretter i kontorer, restauranter, barer , hoteller og andre offentlige steder . Du er ikke tilladt at tænder op traditionel cigaret på disse steder. Du har en stor chance for at blive smidt ud grund af sit forbud, mens der på den anden side er en e-cigaret en juridisk “godkendt” cigaret, som du kan nyde på ethvert sted uden nogle lovmæssige begrænsninger.

 

En e-cigaret giver dig derfor en komplet frihed til at ryge hvor som helst du ønsker i restauranter, cafeer, natklubber, barer , krydstogtskibe, hoteller, lounges og lufthavne mm.

E cigaretten er helt oppe i medierne i år med god grund;

CNN: Elektronisk cigaret tilbyde reelle rygning smag , glæde og følelse og nikotin levering uden tjære , tobak, røg eller lugt. Nu kan enhver ryger nyde god smag af cigaretter, til en rimelig pris uden fare eller fornærme andre med røg af de traditionelle cigaretter.

ABC : E cigaret er det bedste og den mest pålidelige måde for både nuværende og regelmæssig rygere, at få en nikotin fix, uden at absorbere skadelige stof som tjære, aske, tobak, kulilte og uden at betale høje skatter og uden forbud på offentlige steder.

Der er forskellige fordele ved at bruge e cigaretter, men de vigtigste og mest betydelige fordele er dens lave omkostninger. En e-cigaret tilbyder dig en enorm mængde af mulig opsparing på helt op til 80%.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.