Slips og butterflies på nettet

november 26, 2013 by Billig-Mode

StyleGuy.dk er en dansk webshop med salg af bl.a. slips og butterflies, som har eksisteret siden d. 26. Juni 2012 Shoppen ejes af vennerne Martin og Andreas, som har lager og kontor i Viborg.. Idéen om at sælge slips og butterflies på nettet kom, da de to stiftere ikke mente, at det kunne være rigtig at man skulle betale 200-300 kr. for et slips eller en butterfly.

Derfor har de nu gjort det muligt for mænd og unge fyre at købe slips og butterflies online fra 75 kr. I virksomheden står Martin for markedsføring, salg og kundeservice, mens Andreas står for programmering, indkøb og lagerstyring.

Der er sket rigtig meget, siden shoppen gik online for 1 ½ år siden. På det tidspunkt kunne man kun vælge mellem 10-20 slips og butterflies. I dag kan StyleGuy.dk tilbyde mere end 200 produkter i god kvalitet. Udover slips og butterflies som tidligere nævnt kan man også købe herreskjorter, seler, lommeklude, slipsenåle og ærmeholdere. Der er altså tale om beklædningsgenstande, som er oplagte til festlige lejligheder. Med tiden har vi haft mere og mere fokus på kvalitet, hvilket gør at vi kan tilbyde produkter i meget høj kvalitet. Vi er derfor ikke længere en side, der udelukkende har fokus på den lave pris, men i den grad også kvalitet.

Planen har hele tiden været at sælge B2C, men i 2013 er StyleGuy også begyndt at handle B2B. Det er i høj grad interessant for restauranter, banker og diskoteker, som gerne vil klæde deres ansatte godt på. Derudover er det også relevant for andre virksomheder, som kan give produkter som firmagaver.

Alle bestillinger bliver sendt med Post Danmark, som sørger for levering i løbet af 1-3 dage. StyleGuy har en fast fragt på 20 kr. v. køb under 150 kr. Runder man en samlet ordreværdi på minimum 150 kr., så opnår man fri fragt. Da der er tale om relative små produkter som slips, seler og butterflies bliver produkter sendt i boblekuverter. Fordelen ved det er at ”pakken” blot bliver lagt i postkassen, så du ikke behøves være hjemme på leveringstidspunktet.

Planen for fremtiden er fortsat at udvikle produktporteføljen, så der er noget for enhver målgruppe og stil. I fremtiden vil man bl.a. kunne opleve et større udvalg af skjorter og slips.

Webshoppen er desuden kendt for sin gode service, som er en af virksomhedens kernekompetencer. Det er muligt at komme i kontakt med ejerne bag døgnet rundt, enten via telefon, mail eller livechat. Ring eller skriv, så er vi klar til at hjælpe dig.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.