Få 30 dages gratis Viaplay og Netflix!

februar 22, 2015 by Yestrion

Det er blevet mere og mere almindeligt, at se film og serier online. Der er kommet et stort marked for ulovlig film og serie deling, hvilket vi på ingen måde støtter. Det er rigtig ærgerligt at nettet har udviklet sig den vej, men der er det sidste stykke tid kommet flere og flere services, som tilbyder at man for et fast månedligt beløb har ubegrænset adgang, til hele deres database af film og serier.

Som alle andre store ting startede dette selvfølgelig i USA, hvor giganten Netflix slog igennem. Det sidste stykke tid er der kommet flere og flere spillere på markedet, som konkurrere med Netflix, men stadig ikke er kommet op på deres niveua endnu. Heriblandt kan man blandt andet nævne Hulu, HBO, og Viaplay! – Viaplay er en del af Tv3, og man har derfor som noget unikt mulighed for at se deres programmer når man vil, og hvor man vil. Udover man selv bestemmer det, så kan man også se dem helt uden reklamer, hvilket ellers er en ting som fylder rigtig meget på alle Tv3’s kanaler.

 

Det er altså på den måde muligt, at se alle de Tv3 programmer du vil, døgnet rundt, helt uden reklamer for et lille symbolsk beløb på under 100 kroner om måneden. Du har hos Viplay mulighed for at få 30 dages gratis viaplay – Som helt uforpligtende giver dig friadgang til deres serie abonnement, hvor du har mulighed for at se alle deres serier samt, alle deres tv-serier som de har vidst på deres kanaler. Hvis du efter de 30 dage ikke er interesseret, så framelder du dig bare, og derefter skal du ikke tænke mere over det. Dette kan blandt andet anbefales, hvis du allerede har abonnement hos en anden streaming tjeneste, og bare vil checke mulighederne ud ved dem, eller hvis du aldrig har brugt sådan en tjeneste før, og bare vil se udvalget samt, hvordan det hele fungere.

 

Viaplay er dog ikke de eneste der tilbyder sådan en service, også andre tjeneste som blandt andet Netflix gør sig også i sådanne mulighed. De give ligeså 30 dages fri mulighed for, at se alle film og serier der er på deres site. Dette er en god mulighed for at se nogle af de nyeste og mest populære serier uden, at skulle investere flere hundrede kroner for, at få fingrene i dem, eller downloade dem ulovligt.Vi vil meget gerne høre din mening om dette!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *