Få lokal service hos Arne Stubbe Automobilers auto værksted

januar 2, 2014 by Mikkel_A

Siden 1959 har Arne Stubbe Automobiler A/S været aktiv på bilmarkedet, dog først rigtigt i 1972 hvor de blev en reel auto forhandler af Toyota og senere Renault efter de blev autoriseret Renault forhandler i 2011.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har de den vision om at de vil have verdens mest tilfredse kunder, som de mener kun kan opnås ved at have de mest tilfredse medarbejdere. Udover medarbejderne skal være tilfredse, arbejde de på at få de tilfredse kunder, ved at medarbejderne altid vil være til rådighed for dig, og sørge for at du får den bedst mulige service, om det er købet af en ny bil, råd og vejdledning eller blot få din bil sendt til reparation.

Hvis du skulle være på udkig efter en ny bil, men ikke ved hvilken model du godt vil have, så kan du booke en prøvetur i en af de mange biler som står til rådighed i butikkerne. Dette vil også gøre det lettere for dig selv, at beslutte om lige præcis den model er din type, samt om den også levede op til de forventninger du havde til den. Derudover vil du også kunne finde et større udvalg af brugte biler, hvis du hellere vil have en brugt end en ny bil.

 

Services hos Arne Stubbe Automobiler

Hos Arne Stubbe tilbyder de også flere forskellige services, udover salgs afdelingen, hvor de ansatte står klar til at hjælpe dig så du får den bedste service.

Her kan du blandt andet komme forbi de 2 butikkers pladeværksted og skadecenter, hvis du har været ude for et uheld eller hvis der på anden måde er sket skade på din bil, så vil medarbejderne sørge for at hjælpe dig. Hos Arne Stubbe Automobiler gør det ingen forskel hvilket mærke din bil har, da der bliver udført den samme service, og skulle du ønske at få hjælp til skades anmeldelsen, så kan medarbejderne også hjælpe dig godt på vej. Kommer din bil til reparation, kan du få en lånebil, hvor du kun betaler for det kørte kilometer i den.

Reparationer hos Arne Stubbe Automobiler, bliver kun udført af special uddannede pladesmede, hvor de sørger for at bilfabrikkernes forskrifter også bliver overholdt. Dertil bruger pladesmedene også de nyeste teknologier indenfor opretterbænke, så de kan rette din bil op, og få den til at se mindst ligeså god ud som ny, hvis ikke endnu bedre.

Kommer du forbi og bare skal have dit normale service eftersyn på bilen, så kan du komme hen til butikkernes auto værksted, og få din bil gennemgået. Der bliver også tilbudt pleje af din bil, hvor medarbejderne rengører din bil og gennemgår den både ind- og udvendig, samt lakforsegling og –reparation og meget mere, så din bil vil føles som en helt ny når de er færdige.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.