Få hjælp til at vælge den rigtige klinik

januar 14, 2014 by Glen

Det kan være svært at finde ud af, hvilken klinik eller privathospital man skal vælge, hvis man står og skal have en operation udført. Klinikkernes kvaliteter varierer rigtig meget, og du kan ikke altid få den samme behandling i provinsen, som du kan i landets større byer, og omvendt. Derudover varierer klinikkernes metoder og priser også en del, samt om overnatning, narkose etc. er inklusiv i prisen. Det gælder derfor om at se sig godt for, før man endegyldigt vælger sin klinik.

Prøv KlinikMatch.dk

På hjemmesiden KlinikMatch.dk kan du læse om alskens former for kirurgiske og plastikkirurgiske indgreb, og de kan også hjælpe dig med at formidle kontakt til en relevant og kompetent klinik. De sørger nemlig for, at alle deres samarbejdspartnere er autoriserede af Sundhedsstyrelsen, ligesom de også udfører en baggrundskontrol af klinikkerne.

På deres hjemmeside kan du blandt andet læse om:

 • Brystforstørrelser
 • Brystreduktioner
 • Brystløft
 • Brystrekonstruktioner
 • Ansigtsløft
 • Hageløft
 • Fedmeoperationer
 • Gastric Bypass
 • Fedtsugninger
 • Laseroperation øjne
 • Operation af øjenlågene
 • Næsekorrektioner

5 hurtige, gode råd til valg af klinik

1. Sæt dig ind i indgrebet

Før du vælger din klinik, så sørg for at vide alt om dit indgreb. Undersøg hvilke metoder der bruges, hvilke former for bedøvelse der bruges, hvor man kan få det lavet, hvor lang helinsgprocessen er, hvilke risici der er ved indgrebet og hvor meget det koster. Når først du ved alle disse ting og har dem liggende i baghovedet, jo nemmere bliver det for dig at vælge klinikken – netop ud fra disse ting.

2. Se før-og-efter billeder

En af de ting som mange efterspørger, er såkaldte før-og-efter billeder. Ved hjælp af disse billeder kan man se, hvor stor en forskel et bestemt indgreb gør, og hvad indgrebet vil kunne gøre for dig. Det giver et rigtig godt indtryk af, hvad du vil komme til at opleve.

3. Undersøg udbuddet af klinikker

Undersøg hvilke klinikker, der tilbyder det indgreb du ønsker, og undersøg eventuelt, om der findes nogen muligheder for at overnatte, hvis nogle af klinikkerne ligger langt væk. Du kan også undersøge hvilke uddannelser de forskellige kirurger har og hvor mange års erfaring de har med plastikkirurgi.

4. Indhent anmeldelser

Spørg dine venner, bekendte og familie, om der er nogle klinikker, som de vil anbefale dig at vælge? Hvis ikke du kender nogen, der har fået noget lavet på sådan en klinik, så prøv at spørge i fora på nettet – der er altid nogen, der kan svare.

5. Undersøg dine betalingsmuligheder

Et af de største problemer i forbindelse med at vælge klinikker og indgreb, er hvorvidt man har økonomien i orden. Det er de færreste der ligger inde med 15.000-30.000 kroner, som de lige kan bruge på en operation. Undersøg derfor, om du kan få tilskud fra det offentlige eller private, og hvorvidt du kan få din operation på afbetaling.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.