Få op til 3 gratis Ejendomsmægler tilbud

oktober 8, 2014 by frisor

Står du overfor et bolig salg?

Vil du gerne spare penge på ejendomsmægler salæret?

Ved du ikke hvilken ejendomsmægler du skal vælge i dit lokal område?

Vil du gerne have solgt din bolig så hurtigt som muligt?

Vil du gerne have den bedste salgspris, du kan få for dig bolig?

 

Hvis du kan svare JA til bare et af disse spørgsmål er Ejendomsmægler.Nu lige noget for dig.

Vi hjælper dig 100 % Gratis til at finde den bedste ejendomsmægler til dit bolig salg.

Når der er konkurrence mellem ejendomsmæglerne på salg af dine bolig vil de automatisk komme med en bedre pris og være mere aktive i deres salg arbejde.

Ydermere laver Ejendomsmægler statistik på alle bolig handler som formidles gennem Ejendomsmægler.Nu sådan vi kun sender bolig sager vider til ejendomsmægler som ud fra statistikken levere et rigtig godt stykke arbejde, sådan vi kun får glade kunder.

En bolighandel er en tillidssag og vi vil derfor altid lytte mere til vores kunder oplevelse omkring deres bolig salg med de ejendomsmægler som vi henviser vores kunder til.

På denne måde kan vi altid være sikre på at de ejendomsmægler vi sender vores kunder vider til, altid er oppe på beatet.

Fordele ved at vælge Ejendomsmægler.Nu

Du får gratis 3 Ejendomsmægler tilbud på din bolig handel. Hvis du ikke vil bruge vore tilbud er du velkommen til selv at finde en anden ejendomsmægler.

De 3 tilbud vi sender dig er lavet ud fra statistik på hvilken ejendomsmægler som er bedste til dit bolig salg i dit lokal område.

Alle ejendomsmægler som er tilknytte til Ejendomsmægler.Nu ved godt de er i konkurrence med 2 andre ejendomsmægler omkring salg af din bolig, hvilket oftes giver et bedre og billigere produkt for dig. Salæret kan du ofte spare helt op til 30 % på. Hvilket kan gå hen at blive rigtig mange penge på store boliger, men helt sikkert også noget at tage med på mindre boliger eller andelsboliger.

Ejendomsmægler.nu laver statistik på alle bolig handler som vi formidler og det ved alle ejendomsmægler vi samarbejder med også godt. Derfor skal de altid levere et godt stykke arbejde ellers risiker de ikke at få kunder fra Ejendomsmægler.nu nu fremover.

Med 3 tilbud på ens bolig salg får man også et mere realistisk billede af hvad en bolig skal koste pr. m2 og på denne måde rammer man bedre boliges rigtige salgspris.

Den rigtige salgspris er rigtig vigtig for at få en hurtig bolighandel.

Du kan altid få gratis hjælp af Nem-Ejendomsmægler.dk

 

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *