Gode Tips til Orden på Garderoben

oktober 8, 2014 by mcn1145

Er du en af de kvinder, og en formodning er, at det gælder rigtig mange kvinder, der har rod i klædeskabet, skufferne og andre steder og deraf skabt problemet med aldrig at kunne finde de ting, som man står og skal bruge?

Det kan du råde bod på med disse gode tips til orden på garderoben med modetøj kvinder, hvis du vil yde få minutters ekstra arbejde indtil de 3 råd bliver en vane.

Få Overblikket og Styr På

Hvis du vil have overblikket og også få styr på dit klædeskab nu og for evigt, så er det bedste råd du kan få, at være konstruktiv hård ved hvad du rent faktisk bruger, tror du bruger og hvad du måske kan komme til at bruge om 5-10 kilo.

Hvis du er konstruktiv, og arbejder ud fra den objektive sandhed, så er meget af det tøj vi har liggende i garderoben, noget som vi aldrig nogensinde kommer til at bruge, men har det liggende fordi vi gerne vil tabe os nogle kilo, og derved kan passe det tøj, som er for småt lige nu.

Det kommer højest sandsynlig aldrig til at ske før vi gør noget ved de kilo, og det er faktisk de færreste, som reelt gør det. Derfor saml alt det tøj sammen som du selv godt ved, at du aldrig kommer til at bruge og smid det i affaldssække til tøjindsamlingen.

Et enkelt råd om at være ærlig overfor dig selv, burde kunne skab væsentlig mere fri plads, og derved har du allerede nu mulighed for at skabe orden i klædeskabet.

Opdel Tøjet efter Årstider

Et andet rigtig godt råd til at få styr på din garderobe, er en opdeling af dit tøj efter sommer og vintertid. Der er jo ingen grund til at have shorts liggende først for i garderoben, hvis der er frost og sne udenfor, helt ligesom det omvendte også gør sig gældende.

Du kan lægge dit vintertøj i sække eller andet, og hvis du har et loft, skur, loftrum eller andet sted at opbevare tøjet, så skaber du sammen med det første råd, rigtig meget plads og råderum til en organiseret garderobe.

Arbejd Fremadrettet

Det sidste råd du skal have, er at huske at man skal arbejde fremad, ellers kommer man til at skabe det samme rod igen, og det er bare et spørgsmål om tid.

Når du går på shopping så overvej om dine impulskøb er fyld til klædeskabet, eller det rent faktisk er tøj som du kommer til at bruge. Tænk dig om når du shopper, og led efter inspiration for modetøj, og du finder meget modetøjs inspiration på le-reve.dk, for denne inspiration giver dig lejlighed til at tænke før du shopper tøjet.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *