Gardiner som boligindretning

november 12, 2014 by bentetriplechocolate

Gardiner kan virke som en del af boligindretningen, som bare skal overstås, fordi det ikke er “sjovt” som at shoppe møbler til sin nye stue eller sit nye værelse. Dette er dog at undervudere hvor meget gardiner egentlig kan gøre for boligindretningen, og hvor meget valget af de rette gardiner betyder for det udtryk dit rum giver.

Vælg de rigtige gardiner

Det er en fordel at gøre sig nogle tanker om, hvad man gerne vil have ud af sine gardiner inden man køber. Skal de pynte, og dermed ikke have en større betydning end hvad der møder synet? Eller er det et hardcore rullegardin, som kan blokere for sollys til dig, der kun kan sove, hvis det er helt mørkt? Eller skal gardinet have en vis underholdningsværdi fordi det er til et børneværelse?

Rullegardiner

Et rullegardin tager ikke meget plads i lokalet, og fylder samtidig ganske lidt når det er rullet op. Det ser minimalistisk ud og kan samtidig også anvendes til mørklægning, hvis man får det lavet så det slutter tæt omkring vinduet og kan give et helt mørkt rum til børneværelset eller dig der arbejder om natten.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er fortsat populære, da de er geniale gardinløsninger til større vinduespartier samt har flere muligheder for personliggørelse. Man kan nemlig som regel vælge farven på snore, lameller og kasse – ja nogle gange kan man endda blande lamellerne i ét gardin, så man opnår det gardin man ønsker. Man kan også bruge lamelgardinerne som rumdelere.

Persienner

For mange er persienner måske 90’er stil, men de er ikke desto mindre stadig populære i boligindretningen og fordelene ved persienner er, at man let og nemt kan justere hvor meget lys man vil have ind i rummet. Ydermere kan man få dem i træ og aluminium samt i et hav af farver. Me de rette redskaber kan man også nemt rengøre persiennerne, så de ikke bliver for støvede at se på. De kan også anvendes som rumdelere , hvis man gerne vil skærme lidt af.

Gardinopmåling

Det er vigtigt at bestille en professionel  gardinopmåling, så man ikke får bestilt noget der ikke passer i rammen for ens vindue. Et professionelt gardinstudie kan også hjælpe med at vælge hvad det skal være for en gardinløsning, der skal pryder dit hjem, så du får mest ud af det og noget der komplementerer din generelle indretning og behov for gardin. Kontakt et god gardinopmåler for at få målt op til jeres næste gardinløsning.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *