Kontakt mange kunder ad gangen

november 12, 2014 by bentetriplechocolate

Hvor mange gange har du fået stress, eller følt dig presset, over at skulle informere mange kunder ad gangen fordi det var med udsigten til at sende enkelt mails rundt til hver enkelt kunde? Dette er langt fra den optimale måde at nå en stor kunde skare på og der findes heldigvis noget software, som hjælper dig, når du vil kontakte dine kunder.

Hvad er en SMS Gateway?

En SMS gateway er et sted, hvor du samler alle dine kontaktinformationer på kunder, kommende kunder eller andre, der er interesserede i at modtage information fra dig og din virksomhed. Den tillader dig at sende mange SMS’er på én gang ved at anvende en tjeneste der udbyder en SMS gateway til at sende din kommunikation til et teleselskabs API (application programming interface), som så videresender din besked til kunden. Du kan sende SMS beskeder til op imod 150 lande, være sikker på at kunden modtager SMS’en med det samme du har afsendt, så der ikke går flere timer.
Opsummerende kan det siges, at en SMS gateway tillader dig at kontakte alle dine kunder på én gang ved hjælp af en telefonnummer database med deres telefonnumre.

Hvorfor bruge SMS markedsføring?

Der er mange grunde til, at SMS markedsføring er en god idé. En af dem er, at du møder kunderne der hvor de er. Alle har deres smartphone med over alt og derfor kan du være sikker på, at de får dit budskab hurtigt og nemt.
Ydermere kan du iværksætte tovejskommunikation med dine kunder. Hvis du ønsker de skal besvare noget, eller vil give dem muligheden for at tilvægle eller fravælge noget information beder du dem bare om at sende “[besked]” til xxxx, så de automatisk kommer på din liste.
Du kan også booste din omsætning på en dag, hvor der måske ikke har været så mange kunder i butikken ved at sende en sms til dine kunder om, at de skal kigge ned fordi de kan få en rabat, eller at I netop har fået en eftertragtet vare hjem. Der er mulighed for mange anvendelser af en SMS gateway.

Hvem skal bruge en SMS gateway?

En SMS gateway er god til alle virksomheder, der har en gruppe, som de gerne vil kunne kommunikere til på én gang. Om det er frisørsalonen, der vil skrive ud og fortælle om et nyt produkt, ledige tider eller sygdom, eller om det er tøjbutikken der har fået de fedeste bukser hjem er lige meget – en SMS gateway er for alle, den er let at implementere og let at bruge.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *