Gode fifs til dem som allerede har stiftet lån

februar 22, 2015 by hurtiglaansguiden

Brug din egenkapital

Hvis du allerede har betalt noget af dit hus af, vil du have noget egenkapital. Egenkapitalen er forskellen mellem den nuværende værdi af din ejendom og beløbet du skylder. Fx hvis din ejendom er $500.000 værd og du skylder $150 på det, vil du have en egenkapital på 350.000, som du kan genlåne uden at skulle gå igennem godkendelsesprocessen ved at få adgang til den gennem dit eksisterende lån. Mange långivere vil tillade dig at låne gennem at din egenkapital som sikkerhed. De fleste långivere vil tillade dig at låne op til 80% af låneværdien af din disponible egenkapital. Hvis du er opmærksom kan du bruge denne egenkapital til din fordel og hjælp til at betale dit huslån af hurtigere. At bruge et egenkapitals lån til at forbedre din ejendom kunne være en god måde at sikre sig at værdien stiger, men større udgifter som biler og ferier som skulle være betalt med kreditkort er mere overkommelige med en lavere rate end dit huslån.

Skift til en långivere med en lavere rate (men lav dine beregninger)

Det lyder måske som en simpel idé men at skifte fra dit nuværende lån og tage en anden långivere med en lavere rente, kan betyde forskellen mellem mange år og mange penge. Hvis du har et lån som er sat op med en masse egenskaber eller hvis du har et standart variabelt lån, kan du måske få en mere enkelt lån (uden dikkedarer) som er flere % billigere end dit nuværende lån. Dog, inden du begynder, tjek hvad det vil koste dig at skifte lån. Fx vil der måske være afslutningsgebyrer på dit gamle lån og etableringsgebyrer samt stempelgebyrer på dit nye. Undersøg det hele og hvis det giver mening, gør det.

Glem ikke dit prioritetslån

Med en hver lang tids forpligtelse er der altid en fristelse til bare at lade lånet køre, bare betale til tiden og tænke så lidt som muligt på det. Så længe du holder takt med din tilbagebetaling er der ikke meget andet at gøre, vel? Denne attitude kan skabe et stort problem. Hold dig selv opdateret med hvad der sker på markedet. Du vil måske finde ud af at der er en mulighed for at komme langt foran. Renter ændrer sig, nye produkter og ændringer kommer til markedet som måske vil give dig mulighed for en bedre aftale. Hold dig informeret og foran.

Hvis du kunne tænke dig at stifte et nyt lån, som eventuelt kan give dig lavere rente end dit nuværende, kan du besøge Hurtiglaansguiden.dk her, som en hjemmeside dig kan hjælpe dig med at stifte det bedst mulige lån.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *